Donald Trumps sønn:

Sendte advokat på Youtube-bruker som hevdet at Barron Trump (10) var autist

Nå har han lagt seg flat: - Ville at folk skulle slutte å mobbe ham. 

REAGERTE PÅ AUTISTMEVIDEO: Melania Trump. Donald Trumps kone, sa gjennom sin advokat fra til en Youtube-bruker om at hun ville ha en video fjernet. I videoen ble det hevdet at sønnen deres, Barron (10), viste autistiske tendenser. Foto: REUTERS/Carlo Allegri, NTB scanpix
REAGERTE PÅ AUTISTMEVIDEO: Melania Trump. Donald Trumps kone, sa gjennom sin advokat fra til en Youtube-bruker om at hun ville ha en video fjernet. I videoen ble det hevdet at sønnen deres, Barron (10), viste autistiske tendenser. Foto: REUTERS/Carlo Allegri, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har snart gått en måned siden Donald Trump (70) ble utkåret som seiersherre i presidentvalget. Trump tiltrer neste år, og flytter inn i Det hvite hus i midten av januar.

70-åringen kan derimot få det ensomt, da verken kona Melania (46) eller minstesønnen Barron (10) flytter inn med han. De blir i New York for at tiåringen skal gå ferdig skoleåret.

Etter at valgresultatet ble kjent, har det vært mye fokus på den kommende presidentens familie. Datteren Ivanka har blant annet fått kritikk for rolleblanding, og designere har sagt at de nekter å kle opp Melania.

Lille Barron har også fått søkelyset rettet mot seg. Mye på grunn av hvordan han oppførte seg da faren hans holdt seierstalen sin tidligere i november.

Det var midt på natta i USA, og den ti år gamle gutten var tydelig trøtt. Han klarte knapt stå stille, klødde seg i øynene og duppet tilsynelatende nesten av flere ganger.

Autisme-anklager

Det fikk en Youtube-bruker til å reagere. James Hunter lagde ifølge flere medier, deriblant Mercury News og US Magazine, en sju minutter lang video der han påstod at Barron var autist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer