Sendte «Farmen»-Halvor til finaleuka: - Jeg var steike dum

Kristian Krubel Djupnes (21) angrer på tvekampvalg etter tv-exit.

NERVEPIRRENDE: Kristian Krubel Djupnes (til høyre) måtte forlate «Farmen» etter tvekampen mot Halvor Sveen (47) i kveldens episode. Sistnevnte brøt ut i en ellevill jubelrus etter seieren. Foto: TV 2
NERVEPIRRENDE: Kristian Krubel Djupnes (til høyre) måtte forlate «Farmen» etter tvekampen mot Halvor Sveen (47) i kveldens episode. Sistnevnte brøt ut i en ellevill jubelrus etter seieren. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg hadde ikke sjans til å vinne. Det var hardt og brutalt, forteller «Farmen»-deltakeren Kristian Krubel Djupnes (21) til Dagbladet.

Realityeventyret endte brått for nordlendingen i kveldens episode - nøyaktig én uke før vinneren av årets «Farmen» kåres. Til tross for at Djupnes fikk velge konkurransegren mot meddeltaker Halvor Sveen (47), måtte 21-åringen innse at motstanderen ble for tøff.

- I ettertid skjønner jeg ikke hvorfor jeg valgte saging. Jeg var steike dum, og burde helt klart ha valgt noe annet. Men det får jeg ikke gjort noe med nå. Halvor var uslåelig, forteller 21-åringen.

TESTOSTERON: Sageduellen mellom Kristian Krubel Djupnes og Halvor Sveen ble en høylytt affære. Her avgjøres konkurransen. Foto: Jan-Petter Dahl / TV 2
TESTOSTERON: Sageduellen mellom Kristian Krubel Djupnes og Halvor Sveen ble en høylytt affære. Her avgjøres konkurransen. Foto: Jan-Petter Dahl / TV 2 Vis mer

Brølefest

I motsetning til de fleste andre «Farmen»-tvekamper, var kveldens duell over på et blunk. Idet konkurransen er avgjort bryter både Djupnes og Sveen ut i høylytte brøl, den ene noe mer voldsom enn den andre.

- Jeg fikk et lite utbrudd - det kom noen banneord. Det gikk uansett veldig fort over, jeg var verken bitter eller sur for å ryke ut. Egentlig var jeg ganske klar for å komme tilbake til 2017. Jeg tror Halvor ville dette mer enn meg, forklarer nordlendingen.

At tvekamp-motstanderen var glad for å sikre seg en plass i den siste og avgjørende «Farmen»-uka, var det i alle fall ingen tvil om. Sveens høylytte jubelrus ville ingen ende ta etter seieren mot Djupnes, til latter og måpende blikk fra de andre deltakerne.

På et punkt snur 47-åringen seg til kamera og skriker: «Ingen kødder med bjørnen fra Østerdalen» (et kallenavn han har fått av de andre deltakerne, journ.anm.)

«JADAAAAAA»: Halvor Sveen (47) holdt ingenting tilbake da tvekampseieren var sikret. Foto: Alex Iversen / TV 2
«JADAAAAAA»: Halvor Sveen (47) holdt ingenting tilbake da tvekampseieren var sikret. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Tidstyv

- Det var en enorm glede. Gjennom «Farmen»-oppholdet har jeg lært å skru adrenalinet mitt til noe positivt, og det var det som skjedde her. Når du vil noe nok, blir du dobbelt så gira. Det blir en form for rus, forteller Sveen, som også har brølt seg gjennom to tidligere tvekamper.

- Det var bjørnen fra Østerdalen som våkna. Det er alt på en gang, humrer Sveen, som har adresse utenfor Rena i Hedmark.

Kristian Krubel Djupnes unner konkurrenten videre opphold, og forteller at han, totalt sett, er fornøyd med egen innsats.

- Det har aldri vært så viktig for meg å vinne. Ti uker er lenge nok, og jeg var klar for å komme tilbake på jobb. «Farmen» var kjempegøy å være med på, men det var også en liten tidstyv, sier Djupnes, som er utdannet gårdsavløser, eller frilansbonde - som han liker å kalle det.

- Bare vært meg selv

Gjennom ti «Farmen»-uker har 21-åringen rukket å markere seg som en hjelpsom, lun, omgjengelig, og ganske udramatisk type. Han har sjelden havnet i konflikter, og virker å ha vært godt likt blant de andre deltakerne.

- Jeg har bare vært meg selv hele veien. Litt styr har det jo vært, men jeg står for alt jeg har gjort. Egentlig har jeg ikke lært så mye av oppholdet, men det er fint å vite at jeg kan omgås mange forskjellige mennesketyper, sier Djupnes, og legger til:

- Jeg er en praktisk kar, og kunne enkelt ha levd i 1917. Jeg har bare kost meg, og er framstilt akkurat som den jeg er i virkeligheten.

21-åringen har heller ikke merket spesielt mye til eventuell oppmerksomhet fra tv-seerne etter at han dukket opp i tv-ruta.

- Nei, jeg har ikke det, for jeg gidder ikke lese kommentarfelt. Folk mener sikkert mye rart, men det skal de få lov til. Jeg får det i alle fall ikke med meg, for jeg tilbringer mesteparten av dagene mine inne i et fjøs. Kyrene ser ikke så mye på «Farmen», sier Djupnes - og ler.

Med 21-åringen ute av «Farmen», står deltakerne Halvor Sveen, Camilla Cox Barfot, Eunike Hoksrød og Amalie Snøløs igjen i kampen om hytte og bil.

«FARMEN»-KRISTIAN: «Farmen»-Kristian synger og forteller. Video: Nina Hansen Vis mer

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer