Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Farmen kjendis»:

Sendte hjem «Jegertvilling»-Johanne etter tv-bråk: - Rettferdig

Inga Berit Lein (36) var oppgitt i forkant av tvekampen.

«FARMEN-NACH»: Hva er de største snakkisene fra denne ukas «Farmen kjendis»? Og hvorfor i alle dager valgte Erlend Elias Bragstad (35) å trekke seg brått fra programmet? Vi har sistnevnte, sammen med tidligere «Farmen kjendis»-profil Tore Petterson, i studio. Video: Per Ervland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Å si at det hersket fred og fordragelighet mellom «Farmen»-kjendisene i den tredje av totalt seks tv-uker, er som å påstå at jorda ikke er rund.

Etter at Erlend Elias Bragstad (35) valgte å trekke seg brått fra programmet tidligere i kveld, på bakgrunn av en hemmelig plan som skapte et spetakkel uten sidestykke på tv-gården, fikk sagaen en slags ende i kveldens tautrekkingstvekamp mellom «Jegetvilling»-Johanne (25) og «Jakten»-kjendis Inga Berit Lein (36).

Begge damene kjempet med nebb og klør for å sikre seg videre opphold, før førstnevnte, etter 40 lange minutter, omsider trakk det lengste strået.

VILLE HJEM, OMBESTEMTE SEG, BLE SENDT HJEM: Etter mye fram og tilbake endte det likevel opp med at Johanne Thybo Hansen (25) måtte forlate tv-gården søndag kveld. Foto: Alex Iversen / TV 2
VILLE HJEM, OMBESTEMTE SEG, BLE SENDT HJEM: Etter mye fram og tilbake endte det likevel opp med at Johanne Thybo Hansen (25) måtte forlate tv-gården søndag kveld. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Hemmelig spill

Overfor Dagbladet erkjenner Inga Berit Lein at seieren kommer med en bismak.

- Hele uka har vært et eneste stort kaos. Det er synd at det endte med at både Johanne og Erlend Elias reiste hjem, forteller hun.

Det var tidligere i uka, delvis gjenfortalt i onsdagens episode, at idyllen for alvor begynte å slå sprekker på tv-gården. Gnisningene oppsto etter at storbonden Bragstad og Johanne Thybo Hansen begynte å planlegge sistnevntes hjemreise i kulissene - da hun var i ferd med å miste motivasjonen til å fortsette oppholdet.

For å unngå at de resterende deltakerne skulle få nyss om duoens hemmelige plan, valgte Bragstad å utpeke «Jakten»-profil Inga Berit Lein (36) til førstekjempe i stedet. På den måten kunne Lein velge Johanne som andrekjempe, og være sikret seier.

Problemet var bare at Lein, som en protest mot Bragstad og Thybo Hansens hemmelige spill, nektet å velge «Jegertvilling»-profilen til sin motstander.

Bedre ble det ikke da Thybo Hansen ombestemte seg, og ikke ville hjem likevel.

GOD KLEM: Johanne Thybo Hansen fikk tre uker i «Farmen»-universet før hun måtte reise hjem. Foto: Alex Iversen / TV 2
GOD KLEM: Johanne Thybo Hansen fikk tre uker i «Farmen»-universet før hun måtte reise hjem. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- I en boble

- Jeg ble en ufrivillig del av deres spill, og det ble uendelig mye styr på et tidspunkt. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å velge Johanne som andrekjempe, men når hun likevel ville bli værende, og Erlend Elias attpåtil trakk seg, synes jeg det var mest rettferdig å sende henne i kamp, forteller Inga Berit Lein.

- Og hvis Erlend Elias ikke hadde valgt å forlate gården?

- Da hadde jeg mest sannsynlig valgt en annen motstander, nettopp for å unngå at Erlend Elias ble storbonde neste uke.

Forvirret? Les alt om kveldens «Farmen»-bråk her.

Trønderen understreker at hun ikke har noe uoppgjort med verken Bragstad eller Thybo Hansen.

- Jeg trodde ikke vi var i en boble der inne, men når jeg ser det utenfra i etterkant, er det akkurat det vi er. Det skjer mye i kampens hete, men jeg har aldri båret nag til noen. Heldigvis er «Farmen» bare et tv-program, sier hun.

Johanne Thybo Hansen har ikke besvart Dagbladets gjentatte henvendelser.

LIKE: Slik ser du forskjell på Jegertvillingene i Farmen Kjendis. Kristine og Johanne Thybo Hansen viser hvordan man ser forskjell. Video: Julie Solberg / Dagbladet Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!