«Farmen kjendis»:

Sendte hjem «Jegertvilling»-Johanne etter tv-bråk: - Rettferdig

Inga Berit Lein (36) var oppgitt i forkant av tvekampen.

«FARMEN-NACH»: Hva er de største snakkisene fra denne ukas «Farmen kjendis»? Og hvorfor i alle dager valgte Erlend Elias Bragstad (35) å trekke seg brått fra programmet? Vi har sistnevnte, sammen med tidligere «Farmen kjendis»-profil Tore Petterson, i studio. Video: Per Ervland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Å si at det hersket fred og fordragelighet mellom «Farmen»-kjendisene i den tredje av totalt seks tv-uker, er som å påstå at jorda ikke er rund.

Etter at Erlend Elias Bragstad (35) valgte å trekke seg brått fra programmet tidligere i kveld, på bakgrunn av en hemmelig plan som skapte et spetakkel uten sidestykke på tv-gården, fikk sagaen en slags ende i kveldens tautrekkingstvekamp mellom «Jegetvilling»-Johanne (25) og «Jakten»-kjendis Inga Berit Lein (36).

Begge damene kjempet med nebb og klør for å sikre seg videre opphold, før førstnevnte, etter 40 lange minutter, omsider trakk det lengste strået.

Hemmelig spill

Overfor Dagbladet erkjenner Inga Berit Lein at seieren kommer med en bismak.

- Hele uka har vært et eneste stort kaos. Det er synd at det endte med at både Johanne og Erlend Elias reiste hjem, forteller hun.

Det var tidligere i uka, delvis gjenfortalt i onsdagens episode, at idyllen for alvor begynte å slå sprekker på tv-gården. Gnisningene oppsto etter at storbonden Bragstad og Johanne Thybo Hansen begynte å planlegge sistnevntes hjemreise i kulissene - da hun var i ferd med å miste motivasjonen til å fortsette oppholdet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer