Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise Hotel» 2018:

Sendte seg frivillig hjem fra «Paradise Hotel» rett før finalen

- Jeg er ikke en typisk «Paradise»-deltaker. Jeg har egentlig aldri vært det.

UVENTET VENDING: Marius Pettersen og Ina Kilnes gjester denne ukas «Pærra-preik», og forteller om en uventet, men forståelig, vending under ukas parseremoni. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Vis mer

Med finaleuka rett rundt hjørnet er det stor spenning inne på «Paradise Hotel» om hvem som vil klare seg til den spennende uka.

Til kveldens parseremoni var det guttenes tur til å finne en partner. Ettersom både Leo Faa (22) og Oskar Johansson allerede hadde en fredning, sto det mellom Kristian Renè Johansen (27) og Marius Pettersen (21).

Etter at gutta med fredningen hadde valgt hver sin partner, var det Ina Beate Kilnes (24) som satt igjen. Av Pettersen og Johansen var det førstnevnte som gikk først.

Da så Johansen ikke noe håp, og valgte heller å forlate innspillingen istedenfor å la Kilnes ta valget.

VALGTE Å GÅ: Kristian René Johansen valgte selv å dra hjem under torsdagens parseremoni. Foto: TV3
VALGTE Å GÅ: Kristian René Johansen valgte selv å dra hjem under torsdagens parseremoni. Foto: TV3 Vis mer

- Det er jo selvfølgelig greit å kjempe til siste slutt, men det er greit å være realist også, sier Johansen til Dagbladet.

- Jeg var fullt klar over at Ina ikke kom til å velge meg, så da valgte jeg heller å gå ut med hodet hevet, legger han til.

Ikke en typisk deltaker

At Faa valgte å gå bak Julie Grindbakken (21), og at Johansson valgte å gå bak Charlotte Helm (20), kom ikke som et sjokk for Johansen.

IKKE SJOKKERT: Det kom ikke som et sjokk for Kristian René Johansen at det var hans tur til å ryke. Derfor valgte han å gå ut med hodet hevet. Foto: TV3
IKKE SJOKKERT: Det kom ikke som et sjokk for Kristian René Johansen at det var hans tur til å ryke. Derfor valgte han å gå ut med hodet hevet. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg fikk absolutt ikke sjokk. Jeg så det komme, og det var derfor jeg tok det som et smil også, og valgte å gå ut, sier Johansen.

I etterkant har Johansen skjønt at han aldri ville hatt sjanse til vinne «Paradise Hotel» uansett.

- Jeg er ikke en typisk «Paradise»-deltaker. Jeg har egentlig aldri vært det, sier han og legger til at man er nødt til å ha en stab med mennesker bak seg for å kunne vinne. Noe han selv mener han ikke hadde.

Holder ikke kontakt

Selv om Johansen har vært med i en rekke sesonger, som deltaker i sesong fire og fem og i tillegg gjort snarvisitt under kåringen av Mr. og Miss Paradise i sesong sju, er han ikke bitter for at han igjen måtte sjekke ut i nok en sesong av «Paradise Hotel».

Han avslører også at selv om han likevel kommer godt overens med menneskene inne på hotellet, har han aldri holdt kontakt med noen av dem i ettertid.

- Det er sjeldent at jeg har holdt noe kontakt med de andre deltakerne på utsida. Det er ikke min type mennesker. Jeg har min egen vennegjeng, og de er folk som ikke engang ser på programmet, sier Johansen til Dagbladet.

Takket først nei

Da TV3 tok kontakt med Johansen i forbindelse med den tiende sesongen, takket 27-åringen først nei til å være med på det skandaleombruste programmet.

- Jeg har opplevd det før, og det var rett og slett ikke så spennende lenger. Det er et hotell med mye fest, liksom, avslørte han i et intervju med Dagbladet.

SJEKKER INN IGJEN: Deltakerne fikk seg en liten overraskelse da de så hvilken «legende» som sjekket inn på «Paradise Hotel». Video med tillatelse fra TV3 Vis mer

- Det finnes jo ingen enklere måte å tjene 500 000 kroner på, sa Johansen og avslørte at produksjonsselskapet og han ble enige etter hvert.

Fridde på TV

Kristian Renè Johansen gjorde mange oppsiktsvekkende valg under sine tidligere besøk inne på skandalehotellet, og han fikk både venner og uvenner blant de andre gjestene.

Han har mildt sagt sørget for å gjøre seg selv bemerket, spesielt da han endte opp med å fri til Tina Skovdal inne på hotellet i 2013.

Duoen fant lykken inne på hotellet, men forlovelsen ble brutt etter få måneder.

Johansen forklarte i et tidligere intervju med Dagbladet at det er enkelte ting han forsøkte å unngå under oppholdet denne gangen.

- Intime scener er noe jeg ikke har lyst til å gjøre. Men jeg håper å bidra med underholdning og spill, sa han.

Duoen vekket også oppsikt i programmet da Skovdal valgte å sende ut sin daværende forlovede for å sikre seg selv finaleplass. Hun gikk raskt fram da programleder Triana Iglesias spurte om noen ville ofre sin partner.

Kristian Renè Johansen mistet dermed muligheten til å vinne konkurransen, mens Skovdal gikk helt til topps sammen med partneren Sander Johansen Kastrup.

Da Dagbladet møtte Triana i Mexico i forkant av innspillingen til årets sesong, pekte hun ut denne hendelsen som en av de mest minneverdige hendelsene gjennom tidene.

PÆÆRA-PREIK: Marius Pettersen og Ina Kilnes gjester denne ukas »Pærra-preik». De har opplevd både opp- og nedturer den siste uka, og serverer samtidig publikum en etterlengtet reprise av det som kan bli årets sommerhit, «Du og jeg i Mexico». Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media