«Paradise Hotel» 2018:

Sendte seg frivillig hjem fra «Paradise Hotel» rett før finalen

- Jeg er ikke en typisk «Paradise»-deltaker. Jeg har egentlig aldri vært det.

UVENTET VENDING: Marius Pettersen og Ina Kilnes gjester denne ukas «Pærra-preik», og forteller om en uventet, men forståelig, vending under ukas parseremoni. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med finaleuka rett rundt hjørnet er det stor spenning inne på «Paradise Hotel» om hvem som vil klare seg til den spennende uka.

Til kveldens parseremoni var det guttenes tur til å finne en partner. Ettersom både Leo Faa (22) og Oskar Johansson allerede hadde en fredning, sto det mellom Kristian Renè Johansen (27) og Marius Pettersen (21).

Etter at gutta med fredningen hadde valgt hver sin partner, var det Ina Beate Kilnes (24) som satt igjen. Av Pettersen og Johansen var det førstnevnte som gikk først.

Da så Johansen ikke noe håp, og valgte heller å forlate innspillingen istedenfor å la Kilnes ta valget.

- Det er jo selvfølgelig greit å kjempe til siste slutt, men det er greit å være realist også, sier Johansen til Dagbladet.

- Jeg var fullt klar over at Ina ikke kom til å velge meg, så da valgte jeg heller å gå ut med hodet hevet, legger han til.

Ikke en typisk deltaker

At Faa valgte å gå bak Julie Grindbakken (21), og at Johansson valgte å gå bak Charlotte Helm (20), kom ikke som et sjokk for Johansen.

- Jeg fikk absolutt ikke sjokk. Jeg så det komme, og det var derfor jeg tok det som et smil også, og valgte å gå ut, sier Johansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer