Carina Olset:

- Sengeliggende i tre dager

NRK-profilen røper detaljer fra utdrikningslaget.

GIFTEKLAR: Carina Olset feiret det kommende bryllupet. Foto: Espen Solli
GIFTEKLAR: Carina Olset feiret det kommende bryllupet. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

For tidligere NRK-profil Carina Olset (40) nærmer bryllupsdagen seg med stormskritt, og snart skal hun endelig gi sitt «ja» til forloveden Tor Øyvind Hovda (32).

Dette måtte selvsagt også feires med et ordentlig utdrikningslag med både noe godt i glasset, og ikke minst godt selskap.

Overfor God Kveld Norge kan hun imidlertid røpe at feiringen ikke gikk helt etter planen.

- Vil gjerne glemme

Sammen med sine to forlovere, Camilla Vesteng og Karoline Seppola Brøndbo, reiste den kommende bruden fra Oslo til Tønsberg i en karaoketaxi.

BRYLLUP: Pia Tjelta og Oddgeir Thune avslørte at de hadde forlovet seg i 2020. Slik svarte hun da vi spurte om bryllupsplanene. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Der koste de seg på brygga sammen med resten av brudefølget, der flere kjente fjes var til stede som blant annet Anne Rimmen (40), Siri Nilminie Avlesen-Østli (38) og NRK-profil Susann Michaelsen (49)

Olset uttrykte også sin takknemlighet overfor forloverne som fikset det perfekte utdrikningslaget.

I etterkant av feiringen gikk likevel ikke alt helt som planlagt. Olset avslører nemlig overfor nettstedet at hun måtte forbli sengeliggende i etterkant av festivitetene.

- Og så vil jeg gjerne glemme, men kommer nok til å huske, at jeg har vært sengeliggende i tre dager etter festen, forteller Olset ærlig.

BRYLLUP: Gjennom den nye serien «Vendela + Petter gifter seg» får man et innblikk i bryllupsplanleggingen til realityparet som møttes på «Farmen Kjendis». Video: TV 2 Play/Reality Awards Vis mer

Hun innrømmer også at den spesielle dagen tøyde 42-åringens grenser.

- Jeg er ute av trening, så en 14-timers var mer enn jeg tålte, innrømmer hun videre.

Carina Olset har hittil ikke besvart Dagbladets henvendelser.

- Jeg sa ja

Olset røper til God Kveld Norge at bryllupsplanleggingen er godt i gang, og at den spesielle dagen skal finne sted i Hole kirke i august.

Det var i juli i fjor at det ble kjent at Olset og Hovda hadde forlovet seg. Det avslørte det vordende brudeparet på førstnevntes Instagram Story.

«Sjukt god stemning i heimen om dagen», skrev hun den gang til et bilde av seg selv som smiler stort og viser fram en diamantring.

JA: Carina Olset ble fridd til av den kommende ektemannen Tor Øyvind Hovda. Foto: Skjermbilde/Instagram
JA: Carina Olset ble fridd til av den kommende ektemannen Tor Øyvind Hovda. Foto: Skjermbilde/Instagram Vis mer

Hun la også ved emneknaggen «I said yes» - oversatt til «jeg sa ja».

Paret møttes på Tinder våren 2018, og i løpet av fire år har de skapt et liv sammen. I slutten av 2020 ble de blant annet tobarnsforeldre, og dattera Pernille ble dermed storesøster til lille Anna.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer