«Senkveld»

«Senkveld»-forvirring etter Blipp-fødsel

TV 2 vet foreløpig ikke om Stian Blipp dukker opp i ukas sending.

SKAL HELENE STYRE SKUTA ALENE?: Det er fortsatt uvisst om «Senkveld»-programleder Stian Blipp (28) dukker opp i denne ukens program, etter at han ble far i helga. Hvorvidt makker Helene Olafsen (28) i så fall skal lede programmet alene, eller sammen med en erstatter, vil TV 2 ikke si noe om. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
SKAL HELENE STYRE SKUTA ALENE?: Det er fortsatt uvisst om «Senkveld»-programleder Stian Blipp (28) dukker opp i denne ukens program, etter at han ble far i helga. Hvorvidt makker Helene Olafsen (28) i så fall skal lede programmet alene, eller sammen med en erstatter, vil TV 2 ikke si noe om. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag ønsket Stian Blipp (28) sitt første barn, og dermed også pappatilværelsen velkommen - da kona Jamina Iversen (30) fødte ei lita jente.

Med familieforøkelse følger også fødselspermisjon, der nybakte fedre gjerne holder seg borte fra arbeidsplassen gjennom barnets første uker. Stian Blipp har riktignok ikke hvilken som helst jobb.

Det var allerede kjent at 28-åringen hadde planer om å «løpe ut av studio» dersom datteren skulle melde sin ankomst midt under en «Senkveld»-innspilling.

Ovennevnte scenario ble altså unngått, men hvordan blir det når neste sending skal spilles inn førstkommende torsdag?

Fortsatt uvisst

Overfor Dagbladet forklarer pressekontakt for «Senkveld» i TV 2, Unn Grethe Berge, at Stian Blipp selv ikke er tilgjengelig for kommentar mandag.

- Når det gjelder «Senkveld»-opptaket på torsdag, viser jeg til den tidligere saken dere har skrevet. Så får vi se når det nærmer seg torsdag, om det kommer noen endringer i planene eller om vi går for opprinnelig plan, sier Berge.

Tidligere denne måneden forklarte pressekontakten til Dagbladet at de satser på at Blipp ikke uteblir fra de kommende «Senkveld»-innspillingene. Ellers vil «Senkveld»-produksjonen ivareta 28-åringens behov.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer