LIKE: Ania (22) la ut bilde av seg selv på sin Twitter-konto. Det førte til at Kate Upton retweetet henne. Foto: Twitter/Carlo Allegri NTB Scanpix
LIKE: Ania (22) la ut bilde av seg selv på sin Twitter-konto. Det førte til at Kate Upton retweetet henne. Foto: Twitter/Carlo Allegri NTB ScanpixVis mer

Ser du forskjellen?

Kate Upton (20) har en dobbeltgjenger.

(Dagbladet): For tre uker siden ble det kjent at Kate Upton (20) fikk pryde forsida av Sports Illustrateds populære badedrakt-utgave for andre år på rad.

Nå har Upton funnet sin dobbeltgjenger på Twitter.

- Måtte gjøre noe
Da Sports Illustrated traff hyllene i forrige måned, la russiske Ania (22) merke til at hun hadde nøyaktig samme jakke som Upton har på seg på forsiden av det populære magasinet. 

Da tok 22-åringen tak i det og valgte å posere på samme måte som den kjente modellen.

- Jeg har blitt fortalt at jeg ser ut som henne, men når Sports Illustrated-magasinet kom ut og hun hadde på seg den samme jakken som henger i skapet mitt, visste jeg at jeg måtte gjøre noe, forteller hun til Swimdaily.

Retweetet av Upton selv
Selv trodde hun bare hennes Twitter-venner ville se bildet, men timer etter retweetet selveste Kate Upton bildet.

- Jeg ante ikke hvor mye oppmerksomhet det ville få. Jeg trodde ikke noen bortsett fra mine venner ville se det, forteller hun til nettsiden.

-Jeg så på telefonen min og hadde 100 e-poster fra Twitter, men det tok meg et par minutter å innse hvorfor det skjedde, legger hun til.

Stor fan
Kate Upton fikk fart på karrieren etter at hun prydet forsiden av Sports Illustrated og er ikke redd for å vise formene sine.

Den russiske versjonen av Upton, Ania, som vil holde etternavnet sitt privat, forteller at hun er stor fan av Upton.

Kate Upton (20) har hatt en kometkarriere etter at hun prydet forsida på det anerkjente magasinet Sports Illustrateds badetøyutgave i fjor.

Siden har hun figurert i en rekke høyprofilerte reklamefilmer og vært forsidepike på ei lang liste med magasiner.