Dronning Elizabeth:

Ser du hva som mangler?

Ikke alle er representert i dronningas fotosamling.

TALE: Dronningens årlige tale første juledag er tradisjon for mange. Nå har imidlertid flere lagt merke til at det mangler enkelte på bildene dronninga har på skrivebordet. Foto: NTB Scanpix
TALE: Dronningens årlige tale første juledag er tradisjon for mange. Nå har imidlertid flere lagt merke til at det mangler enkelte på bildene dronninga har på skrivebordet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For mange briter er dronning Elizabeths (93) årlige tale på første juledag en fast tradisjon, og familier samles foran både tv-en og radioen.

Talen blir spilt inn på forhånd, og kongehuset har allerede julaften delt et bilde av dronninga på innspilling.

Det er monarken selv som skriver talen, der hun reflekterer over året som har gått. Tradisjonelt er hun også omringet av bilder av familien når den årlige juletalen spilles inn.

Det er 93-åringen også i år, men flere har nå bitt seg merke i at det muligens mangler et fotografi. I de fem rammene plassert på bordet foran dronninga finner vi prins Philip (98), prins Charles (71) og hans kone samt prins William (37) og familien.

I tillegg er det et bilde av dronningas far, avdøde kong George VI.

Prins Harry (35), hertuginne Meghan (38) og deres sju måneder gamle sønn, Archie, er imidlertid ikke å se. I fjor var de på to bilder.

Flere forklaringer

Trolig er det en helt naturlig grunn til at det mangler et bilde av prins Harry og den lille familien hans. Ifølge Express ser det nemlig ut til at det i år er fokus på hvem som er direkte i arverekka til den britiske tronen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer