Ava Sambora:

Ser du hvem dette er dattera til?

- Dere er bokstavelig talt tvillinger.

KJENDISFORELDRE: Ava Sambora er datter av Heather Locklear og Richie Sambora, og mange mener hun og mora er kliss like. Foto: Skjermdump fra Instagram
KJENDISFORELDRE: Ava Sambora er datter av Heather Locklear og Richie Sambora, og mange mener hun og mora er kliss like. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 13 år var skuespilleren Heather Locklear (58) gift med rockestjerna Richie Sambora (60), før de gikk hver til sitt i 2006. I løpet av åra som ektepar fikk de også dattera Ava Sambora (22) sammen.

Mens Locklear ble verdensberømt på 80- og 90-tallet for sine roller som Sammy Jo i «Dynastiet» og Amanda Woodward i «Melrose Place», så var Sambora gitarist i Bon Jovi i 30 år.

«Jeg gråter»

Nå hyller det tidligere kjendisparets datter dem begge i et innlegg på sosiale medier.

Sambora, som har fulgt i sin mors fotspor og blitt både modell og skuespiller, setter tydeligvis også stor pris på farens musikk. I bildet på Instagram stiller nemlig 22-åringen opp i en «Bon Jovi Forever»-t-skjorte som hun har rappet fra mora.

- Jeg fikk den av mamma (som i at jeg bokstavelig talt tok den fra mammas klesskap), skriver hun sammen med en bildekarusell som også viser Heather Locklear i samme T-skjorte mange år tidligere.

Bildet har i skrivende stund fått over 16 000 liker klikk og over 700 kommentarer, og det er mange som legger merke til den slående likheten mellom mor og datter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer