Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ava Sambora:

Ser du hvem dette er dattera til?

- Dere er bokstavelig talt tvillinger.

KJENDISFORELDRE: Ava Sambora er datter av Heather Locklear og Richie Sambora, og mange mener hun og mora er kliss like. Foto: Skjermdump fra Instagram
KJENDISFORELDRE: Ava Sambora er datter av Heather Locklear og Richie Sambora, og mange mener hun og mora er kliss like. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

I 13 år var skuespilleren Heather Locklear (58) gift med rockestjerna Richie Sambora (60), før de gikk hver til sitt i 2006. I løpet av åra som ektepar fikk de også dattera Ava Sambora (22) sammen.

Mens Locklear ble verdensberømt på 80- og 90-tallet for sine roller som Sammy Jo i «Dynastiet» og Amanda Woodward i «Melrose Place», så var Sambora gitarist i Bon Jovi i 30 år.

FAMILIE: Her er eksparet avbildet sammen med dattera Ava i San Diego i 2005. Året etter brøt de med hverandre. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Her er eksparet avbildet sammen med dattera Ava i San Diego i 2005. Året etter brøt de med hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Jeg gråter»

Nå hyller det tidligere kjendisparets datter dem begge i et innlegg på sosiale medier.

Sambora, som har fulgt i sin mors fotspor og blitt både modell og skuespiller, setter tydeligvis også stor pris på farens musikk. I bildet på Instagram stiller nemlig 22-åringen opp i en «Bon Jovi Forever»-t-skjorte som hun har rappet fra mora.

- Jeg fikk den av mamma (som i at jeg bokstavelig talt tok den fra mammas klesskap), skriver hun sammen med en bildekarusell som også viser Heather Locklear i samme T-skjorte mange år tidligere.

Bildet har i skrivende stund fått over 16 000 liker klikk og over 700 kommentarer, og det er mange som legger merke til den slående likheten mellom mor og datter.

«Fantastisk! Din mor er et ikon, Ava!» skryter en bruker.

«Som mor, så datter», skriver en annen.

«Jeg husker at jeg så henne på et bilde med denne T-skjorta på. Så kult!» følger en tredje opp med.

«Dere er bokstavelig talt tvillinger», mener enda en.

KJENDISDATTER: Den svenske Hollywoodfruen Siv Cotton viser gledelig fram sin «up and coming» datter Charlize på sosiale medier. Vis mer

«Heather har fremdeles Bon Jovi-skjorta sin. Jeg gråter», kommenterer en annen.

Godt forhold

Dette er ikke første gang 22-åringen har fått oppmerksomhet for å likne på sin mor, som også jobbet som modell i sine yngre dager. For noen år siden stilte hun blant annet opp som modell på en bikini-fotoshoot på stranda i Malibu i Los Angeles.

«Hun har arvet sin mors vakre utseende», skrev blant annet Daily Mail den gang.

Men det er ikke bare som modeller at mor og datter har mye felles.

Allerede i 2012, da hun bare var 15 år gammel, fikk hun sin første rolle som skuespiller i komedien «This is 40».

Sist måned ble 22-åringen uteksaminert fra Loyola Marymount University med en bachelorgrad i psykologi.

Og det er ingen tvil om at rockefaren hennes er stolt av sitt eneste barn.

- Vi har et tett og godt forhold. Grensene er satt og de er ikke til å rikke ved. Hun er ei fantastisk jente og er veldig opptatt av skolen. Hun driver med skuespill. Jeg er utrolig stolt av henne. Hun er en sann glede. Min favorittjente, har han tidligere skrytt til People.

POTENSIALE: Leo Borg følger i fotsporene til faren, og Kine lar seg begeistre. Vis mer

Etter bruddet mellom Sambora og Locklear i 2006, innledet gitaristen et forhold til ekskonas venninne Denise Richards (49). Sistnevnte hadde da akkurat brutt med skandalestjerna Charlie Sheen (54).

- Richie og jeg var venner og vi gikk begge gjennom skilsmisser, og det var det som førte oss sammen. Jeg stjal ikke noens ektemann. Datet jeg en tidligere venns eksmann? Ja. Brøt jeg opp et ekteskap? Nei, har Richards uttalt om romansen til US Weekly.

Til tross for en trøblete start etter skilsmissen klarte Sambora og ekskona å bli venner igjen, og i dag har Locklear en helt spesiell plass i hjertet hans.

- Tiden leger alle sår. Jeg elsker Heather fremdeles og jeg vet hun elsker meg. Hun er mor til mitt barn, har han sagt til People.

KUNST: Catwalken til det spanske motehuset «Desigual» tok en overraskende vri. Video: Rød Løper Vis mer

Skandaleliv

Heather Locklear har stadig vært utsatt for spekulasjoner om psykiske problemer og rusavhengighet de siste åra.

Sommeren for to år siden havnet «Melrose Place»-stjerna blant annet i basketak med politibetjenter og helsepersonell, som hadde rykket ut til skuespillerens bolig etter meldinger om husbråk.

Hendelsen skjedde knappe fire måneder etter at politiet sist hadde vært på 58-åringens adresse. Den gang ble nødetatene tilkalt etter at en konflikt mellom Locklear og av-og-på kjæresten hennes, Chris Heisser, eskalerte til høylytt slåssing - og også da var stjerna voldelig i møte med politiet.

VOKST OPP: Sylvester Stallones 21 år gamle datter, Sistine, har blitt voksen. Video: Rød Løper Vis mer

En angivelig familiekrangel skal ifølge People ha resultert i at Locklear dasket til en politimann som prøvde å skille henne fra familiemedlemmene. Seinere skal hun altså ha sparket flere i ambulansepersonellet, som fraktet henne til sykehus.

Dette er ikke skuespillerens første møte med lovens lange arm. I 2008 ble hun arrestert for fyllekjøring, før hun fire år seinere ble hasteinnlagt på sykehus etter å ha blandet piller og alkohol - ifølge hennes egen søster.

Selv har Locklear aldri lagt skjul på livets utfordringer. Da det i 2017 dukket opp spekulasjoner om at hun skal ha blitt innlagt på et rehabiliteringssenter - som følge av et sammenbrudd - erkjente 58-åringen at hun gjennomgikk ei tung tid.

TV-IKON: Her er Locklear fra sin storhetstid i tv-serien «Melrose Place» i 1993 sammen med skuespillerkollega Grant Show. Foto: NTB Scanpix
TV-IKON: Her er Locklear fra sin storhetstid i tv-serien «Melrose Place» i 1993 sammen med skuespillerkollega Grant Show. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Akkurat nå holder jeg på å samle noen løse tråder tilknyttet visse problemer, og jeg jobber mot å få et bedre liv, fortalte hun den gang i et intervju med Entertainment Tonight.

I tillegg til ekteskapet med Richie Sambora, var hun også gift med skandalerockeren Tommy Lee (57) fra 1986 til 1993.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!