Alexandra Joners halloweenfest:

Ser du hvem dette er?

Se kjendisenes ville halloweenkostymer.

HALLOWEEN: Onsdag var det duket for Alexandra Joners årlige Halloweenfest. Kjendisene var nesten ikke til å kjenne igjen på rød løper. REPORTER: Julie Solberg FOTO: Helén Skogstad Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste åra er det blitt en tradisjon at artist Alexandra Joner (28) arrangerer Norges kanskje aller største halloweenfest, der en rekke kjente fjes er invitert.

Årets fest arrangeres onsdag kveld på restauranten Bølgen & Moi på Briskeby i Oslo, der blant andre Tone Damli (30), Aksel Lund Svindal (35), Jorun Stiansen (34) og tvillingene Vita og Wanda Mashadi (25) troppet opp i sine skumleste kostymer.

At kjendisene har lagt mye tid og krefter ned i sine halloweenkostymer, er ingen hemmelighet. Flere hadde blant annet leid inn egen sminkør før kveldens store feiring sto for tur.

Jorun Stiansen (35) er en av dem. Hun var nesten ikke til å kjenne igjen i det hun troppet opp på den røde løperen, kledd ut som en «Nights King» fra den populære serien «Game of Thrones».

- Det er en helt sinnssyk sminkør som har brukt mange timer på å bygge ansiktet, tennene, linser og alt. Det er dødsgøy, fortalte Stiansen til Dagbladet.

Saken fortsetter nedenfor:

Den frittalende 34-åringen kom sammen med komiker Adam Schjølberg (36), som ifølge ham selv var utkledd som «døden med glitter og øyevipper».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer