Drag:

Ser du hvem dette er?

Dragartist Marius Hagen sminker norske kjendiser til det ugjenkjennelige i ny serie.

DRAG: Marius Hagen skal stæsje opp kjendiser på Youtube denne våren. Video: Rød Løper/ Youtube/PamelaThePam.

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I Youtube-serien «Pamelas Celeb Makeover» inviterer Marius Hagen - også kjent under artistnavnet Pamela The Pam - en rekke norske kjendiser til en samtale mens hans sminker dem om til glamorøse dragqueens.

Hallgeir Kvadsheim (50), Markus Bailey (28), Victor Sotberg (29), Pierre Louis (27), Joakim Kleven (27), Sandra Lyng (33), Iselin Guttormsen (34) og Amalie Snøløs (24) er noen av de kjente fjesene som dukker opp i serien utover våren.

Markus Bailey og Iselin Guttormsen er først ut. Episodene er nå sluppet på Youtube - og de to ellers så kjente fjesene er mildt sagt så vidt til å kjenne igjen etter at de har vært i Hagens sminkestol.

Men sjokket var størst for artist Sandra Lyng, avslører Hagen overfor Dagbladet.

- Hun var helt paff. Hun ble helt stille da hun fikk se seg selv som drag. Hun sa ikke et ord på flere minutter, og da ble jeg kjempestressa og tenkte at hun skulle storme ut. Men hun ble fornøyd.

Drag til folket

Marius Hagen har lenge ønsket å lage noe om drag, og en dag foreslo kjæresten at han kunne lage en serie. Innspillingen har foregått over en lang periode, og nå er den ferdig produsert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer