Bradley Cooper:

Ser du hvem dette er?

Den kjente skuespilleren er nærmest ugjenkjennelig.

INNSPILLING: Her er Bradley Cooper og Carey Mulligan som Leonard Bernstein og kona Felicia Montealegre. Foto: Shutterstock / NTB
INNSPILLING: Her er Bradley Cooper og Carey Mulligan som Leonard Bernstein og kona Felicia Montealegre. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I sosiale medier har det florert bilder av en nærmere ugjenkjennelig Bradley Cooper (47). Skuespilleren spiller for tiden inn Netflix-filmen «Maestro».

47-åringen spiller den amerikanske komponisten og dirigenten Leonard Bernstein, som levde på 1900-tallet.

Det var streamingtjenesten selv, Netflix, som først spredte de mye omtalte bildene. Nå har det imidlertid kommet nye og langt bedre bilder av superstjerna - denne gangen fra filmsettet.

Bradley Cooper. Foto: Splash News / Christopher Peterspn / NTB
Bradley Cooper. Foto: Splash News / Christopher Peterspn / NTB Vis mer

Cooper er nærmest ikke til å kjenne igjen, og da Netflix først postet de første bildene var det mange som reagerte.

«Wow! Han har til og med hvite hår på armen. Se oppmerksomme på detaljene. De som fikset sminke og hår i denne filmen må vinne store priser», skriver en på Twitter.

Bradley Cooper og Carey Mulligan. Foto: Splash News / Christopher Peterson / NTB
Bradley Cooper og Carey Mulligan. Foto: Splash News / Christopher Peterson / NTB Vis mer

Carey Mulligan (37) spiller skuespiller Felicia Montealegre, som var gift med Bernstein fra 1951 til hun døde.

I Bernsteins biografi, referert til i Daily Mail, får man et innblikk i kjærlighetslivet til ekteparet.

- BLIKKET: Bradley Cooper og Lady Gaga vant prisen for «Beste sang» under årets «Oscar»-utdeling. Framføringen av sangen «Shallow» på prisutdelingen fikk noen til å ytre seg om det de mener er en enda søtere musikk for paret. Video: ABC via CNN, Ingrid Cogorno / Dagbladet Vis mer

Paret møttes på en fest og etter en stund forlovet de seg, men brøt seinere forlovelsen. Montealegre hadde så en lang affære med skuespiller Richard Hart, før paret fant tilbake til hverandre. De giftet seg og fikk tre barn sammen.

I tillegg til å spille hovedrollen, regisserer også Cooper den kommende filmen. Filmen er ventet å komme på Netflix neste år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer