Ser du hvem som lurer «Belieberne» i Oslo?

Hylende tenåringsjenter gikk fem på.

(Dagbladet): - Noen stod stive som pinner mens andre mistet det helt og løp skrikende etter oss. Enkelte løp så fort at de ramlet, så håper det gikk bra med dem, forteller Mikkel Christiansen (21) til Dagbladet.

Da Justin Bieber i forrige uke var i Oslo skapte han kaos blant sine «Beliebers».

Men det var ikke bare han som fikk jentene til å hyle og gråte.

Mens fansen prøvde å finne ut hvor Justin Bieber var til en hver tid, bestemte kompisene Mikkel Christiansen (21) og Simen Fernet-Falck Evensen (19), bedre kjent som karakteren «DJ Broiler» seg for å lure «Belieberne». Med seg på laget hadde de kameratene Alex Eriksson (22) og Eirik Andersen (20).

- Veddemålene dras langt Mikkel Christiansen (21) og kompisene la en slagplan på hvordan de skulle kle opp Mikkel som Justin Bieber og kjøre rundt i Oslo i en hvit limousin.

- Vi pleier å fyre opp hverandre med syke veddemål og spøker som skal dras langt. Vi så for oss hvor morsomt det ville vært om alle Bieber-fansene trodde de så stjernen sin. Da ringte vi umiddelbart til en vi kjenner som kjører limousin. Han var all-in, forteller Christiansen til Dagbladet.

- Hvordan var det «å være Justin Bieber» for en dag?

- Det var ganske surrealistisk. Men vi hadde det sykt morsomt og jeg tror vi alle fikk den samme spesielle følelsen når fansen løp skrikende etter bilen. Det var en slags blanding av adrenalin og redsel i lufta, sier han.

Mine fans er lidenskapelige I løpet av Biebers Skandinaviske opphold har tusenvis av jenter forsøkt å få et glimt av sitt store idol. Til tross for at den kanadiske superstjernen ikke har vist seg utendørs før han havnet i Sverige, har det vært tilløp til fanatiske tilstander. I går skriver han på Twitter:

«Ja, mine fans er lidenskapelige og kanskje litt gale. Men de er min type gale. #beliebers kjør på. Jeg elsker dere»

Under Oslooppholdet til Bieber var Norsk politi rasende over katt og mus-leken til superstjerna. I løpet av tre dager i hovedstaden spilte Bieber tre konserter på Telenor Arena, og det store spørsmålet under oppholdet hans var hvor han var, og hva han gjorde.

FAKE-BIEBER:Mikkel Christiansen (21) kledde seg opp som Justin Bieber og lurte «Belieberne» i Oslo. Foto: Privat
FAKE-BIEBER:Mikkel Christiansen (21) kledde seg opp som Justin Bieber og lurte «Belieberne» i Oslo. Foto: Privat Vis mer