Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Lily Rose gikk for Chanel:

Ser du hvilken Hollywood-stjerne denne modellen er dattera til?

Den 17 år gamle modellen debuterte på catwalken. 

DEBUTERTE PÅ CATWALKEN: Johnny Depps 18 år gamle datter Lily-Rose debuterte tirsdag ettermiddag på catwalken. Hun gikk for Chanel i Paris, og viste fram to forskjellige antrekk. Foto: NTB scanpix 
DEBUTERTE PÅ CATWALKEN: Johnny Depps 18 år gamle datter Lily-Rose debuterte tirsdag ettermiddag på catwalken. Hun gikk for Chanel i Paris, og viste fram to forskjellige antrekk. Foto: NTB scanpix  Vis mer

(Dagbladet): Tirsdag viste Chanel fram sin Métires d'Art-kolleksjon, en årlig visning som alltid har et spesielt tema. Denne gangen var det Paris, Coco Chanel og The Ritz som hadde inspirert motehusets sjefdesigner Karl Lagerfeld.

Visningen fant sted på sistnevnte hotel i «lysenes by», og tiltrakk motepresse fra hele verden.

Lagerfeld er kjent for å sjokkere gjester med interessante modeller og valg av ambassadører for merket. Han har blant annet brukt barna til Will Smith, Jaden og Willow, i markedsføringen sin av det luksuriøse motehuset.

Kjendisdøtre på catwalken

Denne gangen var det derimot andre kjendisers barn stjernedesigneren valgte å bruke. Ut på catwalken sendte han dattera til Johnny Depp, Lily-Rose Depp (17), og dattera til Lionel Richie, Sofia Richie (18).

17 år gamle Depp, som Hollywood-skuespilleren har sammen med Vanessa Paradis, har lenge vært aktuell i motebransjen.

Hun har vært med i flere kampanjer, og har vært en selvskreven gjest på første rad fra før hun lærte å gå. Hun har også spilt i flere filmer.

BLOMSTERKRANS: Sofia Richie (18) gikk også for Chanel tirsdag ettermiddag. Blomsten hun hadde i håret brukte hun like gjerne ute på gata i Paris etterpå. Foto: NTB scanpix 
BLOMSTERKRANS: Sofia Richie (18) gikk også for Chanel tirsdag ettermiddag. Blomsten hun hadde i håret brukte hun like gjerne ute på gata i Paris etterpå. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Dette er derimot første gang hun har blitt sendt ut på catwalken, ifølge People.

17-åringen viste fram hele to antrekk under visningen. Det første var en gylden, kort topp og et matchende skjørt, og det andre var en sort kjole med tylldetaljer.

Richie, som er året eldre enn Depp, har derimot briljert på motemoloen tidligere.

Hun har blant annet gått for Kanye West i september, og har hatt andre modelloppdrag som magasinforsider og andre fotoseanser. Hun har også gått vært modell for Chanel tidligere.

People spår at hun muligens slår gjennom for fult til våren, og blir å se i flere av verdens toppdesignere sine visninger.

Artisten Pharrell Williams og supermodellen Cara Delevigne gikk også ned catwalken i Paris for Chanel tirsdag ettermiddag.

Var syk

Johnny Depp og Vanessa Paradis var lenge kjent som et av Hollywoods hotteste par, før de gikk fra hverandre i 2012. I forkant av dette fikk duoen en Lily-Rose, som for lengst er blitt lagt merke til av sladrepresse og paparazzifotografer.

Det var først i 2007 at kjendisdattera virkelig skapte overskrifter, da hun ble sykehusinnlagt etter E.coli-smitte.

I et intervju med programleder og komiker Graham Norton, fortalte Johnny Depp om hendelsen, som fortsatt skremmer ham i dag.

- Mitt livs mørkeste periode var da min datter var syk og innlagt på Great Ormond Street Hospital i London.

Depp har ved en rekke anledninger kledd seg ut og besøkt pasienter, i likhet med sykehusklovnene, for å bidra til positive opplevelser for barn og unge i en ellers krevende livssituasjon.

- Jeg har vært på besøk flere ganger tidligere, utkledd som Jack Sparrow, men etter dette har slike besøk blitt svært viktig for meg, sa Depp.

Da det sto på som verst i 2007, takket han media for å ha fått beholde privatlivets fred, etter at sladreavisa The Sun valgte å ikke publisere relevante opplysninger om dattera.

Den nå 17 år gamle modellen var innlagt i ni dager, før hun fikk dra hjem igjen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling