Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Finalen i Eurovision Song Contest 2017:

Ser du hvilken kjendis svenskenes bidrag ligner på?

Flere spekulerer i om kjendismegleren Fredrik Eklund har byttet beite.

TO DRÅPER VANN: Mange mener at den svenske Eurovision-deltakeren Robin Bengtsson er slående lik en annen svenske, nemlig den kjendismegleren Fredrik Eklund. Foto: NTB Scanpix
TO DRÅPER VANN: Mange mener at den svenske Eurovision-deltakeren Robin Bengtsson er slående lik en annen svenske, nemlig den kjendismegleren Fredrik Eklund. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mens mange funderte på hvem som kom til å stikke av med seieren i «Eurovision Song Contest» 2017, harselerte andre med årets bidrag på Twitter.

Robin Bengtsson representerer Sverige når han i dress fremfører låta «I Can't Go On» i Kiev. På Twitter biter flere seg merke hvor lik han er en annen svensk kjendis - nemlig kjendismegler Fredrik Eklund.

Eklund har blitt verdenskjent igjennom tv-serien «Million Dollar Listing New York», der han viser frem svindyre leiligheter i 40 millioners-klassen.

«Er denne fyren Fredrik Eklunds tvilling?» spør en Twitter-bruker. «Føler en sterk Fredrik Eklund-vibb her», skriver en annen.

Han er ikke den eneste deltakeren som har likheter med flere kjendiser ifølge fansen.

- Timmy gresshoppe

VG-journalist Sandeep Singh mener at Australias representant, Isaiah Firebrace, ligner på den norske bloggeren «TommyLife» alias Bjørnar Løberg.

Mathias Fischer, kommentator i Bergens Tidene, mener storfavoritten fra Portugal, ligner på Disney-karakteren «Timmy gresshoppe».

«Portugal: Hvis Timmy Gresshoppe var et menneske», skriver han på Twitter.

Naviband fra Hviterussland fikk på sin side oppmerksomhet for at de var til forveksling like rocke-duoen The White Stripes. Sistnevnte duo er mest kjent for «Seven Nation Army», hvis melodi ofte brøles ut på fotballkamper.

LIGNER: Naviband fra Hviterussland blir sammenlignet med rockeduoen White Stripes. Foto: NTB Scanpix
LIGNER: Naviband fra Hviterussland blir sammenlignet med rockeduoen White Stripes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Spania blir også trukket fram. Noen ser likheter med 90-tallsfenomenet Hansson, samt at vokalisten minnet Harry Styles.

Ikke imponert

Dagbladets anmelder, Torgrim Øyre, lot seg derimot ikke rive med av svenskenes finalevalg. Han trillet en treer på terningen, og mente det ikke nødvendig var en sang som festet seg på hjernen.

«I Can’t Go On» er tidsriktig retro-pop, men Robin Bengtsson er ikke nødvendigvis en sanger man vil huske i overskuelig fremtid. Det er ganske ordinære saker han leverer, selv om han har god flyt på tredemøllen.

Overraskelse

Robin Bengtsson og den svenske teamet fikk seg en solid overraskelse da de ankom hotellet i Kiev denne uka. Premier Palace Hotel huser nemlig en strippeklubb, som man finner om man tar heisen opp til øverste etasje i bygget.

Expressen tok kontakt med Robin Bengtsson, som kunne fortelle at han hadde lagt merke til at hotellet han bor på også huser en strippeklubb.

- De første dagene kjentes det litt rart. Men når man har gått rundt her og sett at det finnes på hvert hjørne, så blir man litt lei av det, man tenker ikke på det lenger, sier ESC-finalisten til den svenske avisa.