Ivanka og Jared Kushner:

- Ser på seg selv som kongelige

Trumps tidligere pressesekretær er ute med en tilsynelatende avslørende bok.

FLERE AVSLØRINGER: Stephanie Grisham byr angivelig på flere avsløringer fra innsida av Det hvite hus, blant annet om Jared Kushner og Ivanka Trump. Foto: Matt Baron/REX/NTB
FLERE AVSLØRINGER: Stephanie Grisham byr angivelig på flere avsløringer fra innsida av Det hvite hus, blant annet om Jared Kushner og Ivanka Trump. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Om noen måneder har det gått et helt år siden Donald Trump (75) og familien forlot Det hvite hus. Det har blitt langt roligere rundt den kontroversielle eks-presidenten, men Trump-familien evner fortsatt å stå for en rekke overskrifter.

Nå er de i vinden igjen, og kan takke tidligere pressesekretær og siden stabssjef Stephanie Grisham (45) for publisiteten.

Det kommer likevel neppe noen takk hennes vei, ettersom boka hun nå er ute med «I'll Take Your Questions Now: What I Saw at the Trump White House» ikke akkurat pynter på familiens allerede frynsete rykte.

Boka slippes 6. oktober, men Washington Post har allerede fått tak i den.

Fikk ikke møte dronningen

Blant dem som får verbalt klask i fjeset er Trumps datter Ivanka (39) og hennes ektemann Jared Kushner (40). Ekteparet er, i likhet med resten av Trump-familien, vant til å stå i stormen.

I boka ser det ikke ut til at Grisham har særlig til overs for radarparet. Her går hun nemlig langt i å framstille dem som hovmodige.

Hun tar blant annet for seg episoden da presidentparet besøkte dronning Elizabeth i Storbritannia i 2019.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer