Rob Kardashian:

- Ser sexy ut

Rob Kardashian får mye oppmerksomhet for nytt bilde.

NYTT BILDE: Kim Kardashian delte dette bildet av søsknene sine, Khloé og Rob, i sosiale medier. Sistnevnte får det til å koke over i kommentarfeltet. Foto: Skjermdump fra Instagram
NYTT BILDE: Kim Kardashian delte dette bildet av søsknene sine, Khloé og Rob, i sosiale medier. Sistnevnte får det til å koke over i kommentarfeltet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I motsetning til Kardashian-søstrene, som tilsynelatende deler alt med følgerne sine i sosiale medier, har broren Rob Kardashian (34) valgt en langt mer tilbaketrukket tilværelse.

34-åringen var ofte å se i familiens realityserie «Keeping Up With the Kardashians» de første åra, men så ble det plutselig helt stille.

Storesøster Khloé Kardashian (37) har tidligere uttalt at hun tror brorens lave profil har handlet om at han trengte en pause fra hele sirkuset og alt det medfører.

Fansen får likevel se glimt av ham av og til, noe de også gjør nå.

Mandag kveld delte nemlig Kim Kardashian (40) flere bilder av at hun sammen med Khloé, storesøter Kourtney Kardashian (42) og sistnevntes kjæreste Travis Barker (45) var ute på middag.

SLÅR TILBAKE: I helga dukket det opp et bilde av realitystjerna Khloé Kardashian (36) i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini, helt uredigert. Bildet har gått sin seiersgang i sosiale medier, nå svarer hun. Video: Se og Hør Vis mer

- Wow

Mens de to turtelduene ble fotografert sammen, ble Khloé fotografert sammen med ingen ringere enn Rob.

«Middag med favorittparene mine», skriver Kim til bildene, til fansen store glede.

«Rob ser fantastisk ut. Glad for å se det», skriver en følger.

«Wow, Rob ser sexy ut», skriver en annen.

Brøt tausheten

Også for et knapt år siden fikk den eneste Kardashian-broren mye oppmerksomhet. Den gang dukket han opp i Kims 40-årsfeiring, samt i en episode av «Keeping Up with the Kardashians».

RASER MOT RYKTER: Kris Jenner rystes av rykter som sier at hun skal ha hatt en het kveld med den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Tabloidpressen omtalte samtidig at «Keeping Up with The Kardashians»-profilen var på et bedre sted i livet. Mora Kris Jenner (65) kunne i ettertid, i podkasten Pretty Messed Up, avsløre at sønnen lever sitt beste liv.

- Han er så bra. Han er så bra. Han er virkelig flott, sa hun i podkasten.

Videre fortalte «momageren» at 34-åringen nyter tida som far til dattera Dream (4), som han har med ekskjæresten Blac Chyna (33).

- Dattera hans er flott, og han er så glad i det barnet. Han er en fantastisk far og du vet aldri - du har barn, de vokser opp, de får barn igjen - og du vet ikke hvordan noen skal bli som foreldre, men han er bare ... wow, fortsatte mora.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer