«Farmen»-Heidi:

- Ser ut som en dritt

«Farmen»-deltakeren blir hengt ut på sosiale medier av konkurrenten, og reagerer på at egne utsagn er tatt helt ut av kontekst.

REAGERER: Anette Svendsen synes ikke det konkurrenten Heidi Lereng sa om hennes ADHD-diagnose var helt innafor. Foto: Alex Iversen / TV 2
REAGERER: Anette Svendsen synes ikke det konkurrenten Heidi Lereng sa om hennes ADHD-diagnose var helt innafor. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bergensjenta Heidi Lereng (24) måtte søndag ut i sin andre tvekamp på tre uker, og nok en gang gikk hun seirende ut av kampen, denne gangen mot Grethe Enlid (50), som dermed må ta til takke med sidekonkurransen «Torpet».

For litt over to uker siden var det utfordrer Anette Svendsen (40) som måtte takke for seg etter at Lereng ble for sterk.

«Nå måtte jeg bare si noe om det … Hvorfor er dette greit? Hadde dette vært greit om det var jeg som snakket sånn»?, skriver Svendsen på sin egen Facebook etter den siste tvekampen mellom Lereng og Enlid.

«Unnskyld, hva sa du»?

Sammen med innlegget har hun postet en video der hun filmer en tv-skjerm, der nettopp «Farmen»-Heidi uttaler følgende:

- Anette har ADHD, og jeg tror hun kommer til å «tørne» ute på den førstekjempehytta, sier hun, før hun seinere uttaler at hun tror dette vil påvirke konsentrasjonen hennes.

Svendsen retter i videoen kameraet mot seg selv.

- Unnskyld, hva var det du sa jeg hadde igjen?

«Uvitende mennesker»

Videre i innlegget skriver Svendsen, som også måtte forlate Torpet som en konsekvens av et plutselig og dramatisk illebefinnende, at hun «ville fått så ørene flagret av mange om hun hadde sagt noe liknende».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer