Melania Trump:

- Ser ut som et mareritt

Juledekorasjonene til USAs førstedame slutter aldri å overraske. Nå har kritikerne tatt til orde nok en gang.

FÅR GJENNOMGÅ: USAs førstedame Melania Trump har de siste åra fått krass kritikk for sine juledekorasjoner i Det hvite hus - og i år er intet unntak. Klipp: Ørjan Ryland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fjor skapte USAs førstedame Melania Trump (49) store overskrifter da hun viste fram juledekorasjonene i Det hvite hus. I en 56 sekunders lang video av seg selv iført et helsvart antrekk gikk hun gjennom en liten «skog» av blodrøde trær.

Det var nettopp fargen på trærne som umiddelbart skapte sterke reaksjoner, og de ble blant annet omtalt som «fryktinngytende», med referanser til Trump-administrasjonens behandling av flyktninger.

Enkelte sammenliknet også de røde trærne med kappene fra den velkjente tv-serien «The Handmaid's Tale» og den da tilspissende abortkampen i USA. På Twitter kokte det over av krasse reaksjoner verden over, og dermed er det kanskje ikke så rart at mange har ventet i spenning på hva førstefrua har valgt som juledekorasjoner i år.

Hvit jul

Tradisjonen tro viste førstedamen fram juledekorasjonene søndag forrige uke, men denne gangen har hun gått for lysere farger enn i fjor.

Årets tema er «The Spirit of America» som ifølge The New York Times er en «hyllest til tradisjoner, skikker og historie som gjør nasjonen stor» med patriotisk dekor innblandet i julepynten. Dekorasjonene inneholder også referanser til Melanias kampanje med navn «Be Best», eller «vær best» på norsk, som jobber mot nettmobbing og bruk av blant annet opioider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer