Kendall Jenner:

- Ser ut som testikler

Kommentarfeltet gikk varmt da supermodellen viste fram vinterstilen.

HÅNES: Kendall Jenners siste Instagram-innlegg har ikke gått ubemerket hen. Her avbildet under CFDA Fashion Awards i november. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
HÅNES: Kendall Jenners siste Instagram-innlegg har ikke gått ubemerket hen. Her avbildet under CFDA Fashion Awards i november. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Vinter og snø betyr at det igjen er tid for å kle seg i sine varmeste klær og spenne på seg skia, for å så sette kursen mot skibakken.

Supermodell Kendall Jenner (27) er en av de som har tatt til Instagram for å vise fram vinterstilen, men hun så trolig ikke for seg de reaksjonene som skulle komme fra følgerne - noe 27-åringen har intet mindre enn 266 millioner av.

I et nylig delt innlegg poserer Jenner i snøkledde omgivelser. På hodet har hun en brun fuskepelshatt, som hun har valgt å matche med en grønn bomberjakke i lær.

HÅNES: Kendall Jenner latterliggjøres for sin egen matlaging - igjen. Reporter: Anabelle Bruun / Dagbladet TV Vis mer

Ifølge Loewe.com skal jakka ha en prislapp på hele 61 655 norske kroner. Det er likevel ikke den stive prislappen som fansen har bitt seg merke i - men heller formen.

Bomberjakka går modellen til livet og har en «baggy» passform. På bildene har Jenner hendene i lomma, noe som fikk jakka til å se enda større ut nederst. Det gjorde at den fikk en passform som ga følgerne assosiasjoner til noe helt annet.

«Den ser ut som testikler», mener en.

«Jakka minner litt om en ballesekk», kaster en annen seg på med.

Andre mente den løse passformen, kombinert med at hun hadde hendene i lomma, fikk det til å se ut som hun hadde store, slappe bryster.

«Den jakka ser ut som den er laget for Dolly Parton», bemerket en person, mens en annen spøkte:

«Det der er noen tunge kleshengere».

Hånet mot designerjakka beviser imidlertid nok en gang at motetrender ofte kan være polariserende, spesielt hvis når man er tidlig ute. Både Who What Wear Daily og W Magazine har kalt den polstrede Loewe-bomberen en «must have», eller «må ha», denne vinteren.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Jenner er bare en blant mange it-jenter som har falt for den svindyre jakka. Hailey Bieber (26) og Taylor Russell (28) har begge blitt sett iført forskjellige versjoner av bomberen denne vintersesongen.

Også Jenners storesøster, Khloe Kardashian (38), virker å være en fan:

«Kendall Nicole!!!!! Kan du i det hele tatt bli kulere, penere, søtere, mer fantastisk?!?! Ugh, jeg er besatt av deg», har hun kommentert under lillesøsteras Instagram-innlegg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer