Serena Williams:

Serena Williams tastet feil på mobilen. Plutselig visste en hel verden at tennis-stjerna var gravid

Røpet graviditeten ved et uhell.

VENTER BARN: Serena Williams (35) venter barn med «Reddit»-grunnlegger Alexis Ohanian (33). Det avslørte hun for en hel verden med et feiltrykk på Snapchat. Foto: Kena Betancun / NTB Scanpix
VENTER BARN: Serena Williams (35) venter barn med «Reddit»-grunnlegger Alexis Ohanian (33). Det avslørte hun for en hel verden med et feiltrykk på Snapchat. Foto: Kena Betancun / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forrige uke annonserte Serena Williams (35) sin egen gravditet på Snapchat. Tennisproffen publiserte et kryptisk bilde av henne selv iført en gul badedrakt og teksten «20 weeks».

Etter få minutter spredte nyheten seg som ild i tørt gress. På under en time var så og si samtlige av verdens største mediehus på (tennis-)ballen. Det bøttet ned med gratulasjoner.

Hennes representant bekreftet ryktene til People samme dag. Dermed fikk fansen sine to streker under svaret: I løpet av høsten blir Williams og hennes forlovede, Alexis Ohanian (33), foreldre for første gang.

SNAPCHAT: Dette er snappen som Serena Williams plutselig delte med en hel verden. Foto: Snapchat
SNAPCHAT: Dette er snappen som Serena Williams plutselig delte med en hel verden. Foto: Snapchat Vis mer

Nå forklarer Serena Williams at hun egentlig bare skulle sende bildet til noen utvalgte venner.

Tastet feil

Det avslører hun i et intervju med tv-personligheten Gayle King under en «Ted Talks»-konferanse i Vancouver i Canada.

Ikke uventet var månedens mest omtalte graviditet et samtaletema.

- Altså, det var faktisk et uhell. Jeg var på ferie og hadde bare litt tid for meg selv. Jeg har en greie med at jeg sjekker statusen (på graviditeten jour.anm), og jeg tar noen bilder i uka for å sjekke hvor langt jeg er på vei, sier den berømte idrettsutøveren.

Serena Williams har prøvd å holde graviditeten hemmelig for offentligheten. Det var visst ikke så lett som hun trodde.

- Jeg har ikke sagt det til så mange mennesker. Jeg har, helt ærlig, bevisst ventet med det. På sosiale medier, så presser du feil knapp ... 30 minutter senere har jeg fire ubesvarte anrop, og jeg tenker «Dette er merkelig». Men det var et fint øyeblikk. Jeg hadde bare tenkt til å vente fem eller seks dager til, innrømmer hun.

I SAMTALE: Serena Williams i samtale med journalist Gayle King under en «Ted Talks»-konferanse i Vancouver denne uka. Hun snakket om sin tenniskarriere og hennes velkjente graviditet. Foto: Glenn Chapman / NTB Scanpix 
I SAMTALE: Serena Williams i samtale med journalist Gayle King under en «Ted Talks»-konferanse i Vancouver denne uka. Hun snakket om sin tenniskarriere og hennes velkjente graviditet. Foto: Glenn Chapman / NTB Scanpix  Vis mer

Vant over storesøster

Dermed skal verdenstoeren ha vært gravid da hun vant den prestisjetunge turneringen Autralian Open i slutten av januar. Her vant hun over storesøster Venus (36) i finalen.

Hverken Ohanian eller Williams har barn fra før av, men sistnevnte har tidligere snakket åpent om at hun ønsker seg en familie i fremtiden.

My only regret is not pointing my toe sorry coach Garry 🙈

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

- Jeg ønsker definitivt å få barn en dag. Det er noe jeg alltid har hatt et ønske om. Jo eldre jeg blir, jo mer føler jeg likevel at «Jeg er for ung»!, avslørte tennisstjerna i et tidligere intervju med Mirror.

Avslørte frieri på Reddit

I romjula i fjor avslørte Serena Williams avslørte forlovelsen med et dikt på Reddit.

Det er ikke uventet helt uventet, da hennes kjæreste er Reddit-grunnlegger Alexis Ohanian (33).

Også kjæresten bekreftet forlovelsen på sin måte, men i motsetning til Williams, skrev han på Facebook:

- Hun sa ja!, skrev Ophanian med en tilhørende illustrasjon av paret.

Ifølge People møttes turtelduene for første gang under en lunsj i 2015. De begynte å date oktober samme år.

Forlovelsen kom imidlertid som en overraskelse på mange, da paret har holdt en lav profil i sosiale medier.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer