Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sett utendørs for første gang

Et bilde offentliggjort av slottet viser dronning Elizabeth II ridende på den 14 år gamle ponnien Balmoral Fern utenfor Windsor Castle.

PÅ PONNIE: Dronning Elizabeth er sett utendørs for første gang på flere måneder i et bilde offentliggjort av det britiske kongehuset søndag. Foto: Steve Parsons/Pool via AP
PÅ PONNIE: Dronning Elizabeth er sett utendørs for første gang på flere måneder i et bilde offentliggjort av det britiske kongehuset søndag. Foto: Steve Parsons/Pool via AP Vis mer

Det er første gang den 94 år gamle monarken viser seg utendørs på flere måneder.

Dronningen, kjent for å være spesielt glad i hunder og hester, reiste til slottet i Windsor i midten av mars på grunn av coronapandemien. Med seg i bilen skal hun ha hatt de to hundene Candy og Vulcan.

Både dronningen og hennes 98 år gamle ektemann Prince Philip er begge i risikogrupper for coronasmitte på grunn av deres høye alder.

Tross krisen, opprettholder de kongelige sin luksuriøse levestandard, og flere tjenere har isolert seg sammen med dem, ifølge nyhetsbyrået PA.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!