Logan Paul:

Setter fart på romanseryktene

Går langt i å bekrefte nytt stjernepar.

SØT MUSIKK?: Det er mye som tilsier at det har oppstått søt musikk mellom supermodell Nina Agdal og YouTube-stjerna Logan Paul. Foto: Skjermdump Instagram
SØT MUSIKK?: Det er mye som tilsier at det har oppstått søt musikk mellom supermodell Nina Agdal og YouTube-stjerna Logan Paul. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

YouTube-stjerna Logan Paul har virkelig gjort det stort på sosiale medier de seineste åra. På Instagram har han hele 24,6 millioner følgere, på YouTube 23,6 millioner og på TikTok 16,6 millioner.

Nå ser det ut til at det ikke bare er å Internett at det går som det suser for den populære 27-åringen.

Søndag delte han et innlegg på Instagram sin setter fart på romanseryktene med den danske supermodellen Nina Agdal (30). Agdal har blant annet vært å se i Sports Illustrated og Victoria's Secret.

Paul har nå delt en bildekarusell av de to på plattformen, og under har han skrevet «Heldige meg» - enkelt og greit.

Romanseryktene mellom duoen har pågått i flere måneder, etter de blant annet ble avbildet sammen på stranda i Miami i oktober. Begge to har vært veldig kryptiske når de har delt bilder og videosnutter av hverandre, men ingen av dem har kommentert ryktene.

VONDT: I denne ukens episoder av «Alle elsker David», får vi være vitne til bruddet som David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad gikk gjennom. Video: Rød Løper Vis mer

Søndagens Instagram-innlegg kan derfor ses på som det hittil største hintet til at det har oppstått søt musikk mellom dem.

Det var VG som omtalte saken først.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer