Shakira:

Setter fart på romanseryktene

Dukket nok en gang opp midt i fartssirkuset.

ROMANSE?: Shakira heller nok en gang vann på ryktemølla etter det bitre bruddet. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB
ROMANSE?: Shakira heller nok en gang vann på ryktemølla etter det bitre bruddet. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren for snart et år siden ble det bekreftet at artisten Shakira (46) og fotballstjerna Gerard Piqué (36) hadde gått hver til sitt, etter tolv år som kjærester.

I tida etter har sistnevnte gått videre, men nå kan det også se ut til at artisten skal ha fått noen i kikkerten.

For noen uker tilbake dukket 46-åringen opp under Formel 1-løpet Miami Grand Prix. Da ble det heftig spekulert på om artisten hadde funnet lykken med skuespiller Tom Cruise (60), og kilder hevdet den gang at de hadde god kjemi.

Nå, under nok et Formel 1-løp, har ryktene begynt å svirre om en annen romanse, ifølge blant andre australske News og Daily Mail.

Denne helga var det duket for løp i Barcelona - artistens ekskjærestes hjemby.

Selv har hun publisert et innlegg på Twitter, hvor hun skriver at det er godt å være tilbake i den spanske byen. Det er likevel andre detaljer fansen nå har bitt seg merke i.

Flere hevder nemlig at hun var der for å se Lewis Hamilton (38) kjøre. Duoen skal ha en god tone, for seinest i mai - den gang i Miami - var de på båttur sammen, ifølge People, som også publiserte bilder av turen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer