Emma Steinbakken og Axel Bøyum:

Setter fart på ryktene

Deler kjærlig bilde sammen.

ROMANSERYKTER: Det har over en lengre periode florert romanserykter rundt Emma Steinbakken og Axel Bøyum. Foto: Skjermdump fra Instagram
ROMANSERYKTER: Det har over en lengre periode florert romanserykter rundt Emma Steinbakken og Axel Bøyum. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har over en lengre periode blitt spekulert i sosiale medier om artist Emma Steinbakken (20) og skuespiller Axel Bøyum (28) har blitt et par.

Nå setter førstnevnte ytterligere fart på ryktene, etter at hun mandag kveld delte et kjærlig bilde sammen med Bøyum på Instagram, der han holder godt rundt om henne.

SATT UT: David Eriksen blir satt ut av datingspørsmål. Dette svarer han. Video: Rød Løper Vis mer

«Alexa play 'Can’t fight this feeling' by Emma Steinbakken», skriver hun i innlegget til sine over 70 000 følgere.

Artisten refererer til en sang hun ga ut i 2022, og det kan tyde på at det er Bøyum hun synger om.

«Just say the word and I'm yours. No, I don't care now if everyone's watching. Cause I've never been this sure», er noe av det som står i teksten.

Flere kjente fjes som Odin Waage (27), Sofia Tjelta (22) og Ida Fladen (37) har kommentert innlegget med hjerte-emojier. Det er også flere som spør Steinbakken om de har blitt sammen - noe hun foreløpig ikke har kommentert.

Nå har også Bøyum respondert på innlegget med «Vi har Sonos????», men heller ikke han har bekreftet om de er et par.

Emma Steinbakken har foreløpig ikke besvart Dagbladets henvendelser.

Artist Daniel Kvammen svarer Rød Løpers reporter etter spørsmål om romanseryktene mellom ham og justisminister Emilie Enger Mehl. Video: Nora Skavhaug/Dagbladet TV. Reporter: Jenny Emilie Aas/Dagbladet TV Vis mer

Da artisten gjestet morgenshowet på NRJ i mars kunne hun avsløre at hun hadde et ekstra godt øye til noen.

- Ja, det stemmer. Jeg hadde tenkt å ikke kommentere det, svarte hun da hun fikk spørsmål om hun hadde en flørt på gang.

Steinbakken forholdt seg hemmelighetsfull rundt den nye flørten, og ville ikke røpe mange detaljer, foruten at han har mørkt hår og østlandsdialekt.

Hun ville heller ikke kommentere om de jobbet i samme bransje.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer