Jason Derulo:

Setter fyr på nettet: - Hva faen?

Jason Derulos avslørende bilde ble slettet fra Instagram. Kjendisstylist Jan Thomas reagerer kraftig, og inviterer til debatt.

VELOMTALT: Et bilde av artist Jason Derulo (30) vakte stor oppsikt på Instagram, og ble til slutt fjernet av bildedelingstjenesten, som mente det strider mot deres retningslinjer. Foto: Skjermdump fra Instagram. Reporter: Jostein Sletten / Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 opplevde kjendisstylist og tv-profil Jan Thomas (52) at et bilde han la ut på Instagram ble slettet - da bildedelingstjenesten mente innholdet var pornografisk.

Bildet var snakk om viste 52-åringen ikledd en badebukse - på vei opp av vannet under en ferie i Puerto Vallarta i Mexico. Dette skulle vise seg å bli for drøy kost for Instagram, trolig på grunn av det som skjer i badebuksa.

Jan Thomas reagerte den gang med å uttrykke at han syntes han ble behandlet urettferdig og sexistisk av Instagram, og pekte på at badebuksa «bare hadde blåst seg opp». Nå har Instagram vært ute med sensur-pekefingeren nok en gang - denne gang med en helt annen stjerne.

Drøy kost

Ifølge Fox News delte nemlig sangeren Jason Derulo (30), i slutten av november, et bilde av seg selv på Instagram. Derulo står i bar overkropp, bare ikledd en bokser, ved bassengkanten. Under bokseren ser man omrisset av det som ser ut til å være kjønnsorganet til «Swalla»-sangeren.

I likhet med Jan Thomas' bilde, ble også dette for mye for Instagram - som har sensurert bildet.

Dette fant ikke Derulo seg i, og han gikk derfor hardt ut mot Instagram i et innlegg - som seinere har blitt slettet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer