Jake Gyllenhaal og Taylor Swift:

Setter fyr på nettet med dette

Skuespilleren slenger angivelig et stikk i retning ekskjæresten med nytt bilde.

SPEKULASJONER: Fansen har i en årrekke ment at det er Jake Gyllenhaal som inspirerte Taylor Swift-albumet «Red». Foto: Matt Baron / REX / NTB
SPEKULASJONER: Fansen har i en årrekke ment at det er Jake Gyllenhaal som inspirerte Taylor Swift-albumet «Red». Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer
Publisert

Taylor Swift (32) er ikke redd for å synge om tidligere romantiske forhold. Selv om hun sjelden har avslørt mennene bak låtene, har fansen satt sammen 1+1 og hevder stadig å vite hvem artisten synger om.

Det gjelder også artistens album «Red», som hun i høst ga ut på nytt - i en helt ny drakt. Albumet inneholder blant annet en ti minutter lang versjon av låta «All to well», som fansen i et tiår har vært skråsikre på handler om Swifts ekskjæreste Jake Gyllenhaal (41).

Paret datet i tre måneder, men brøt forholdet i slutten av 2011. Albumet ble sluppet året etter.

At skuespilleren er inspirasjonen bak, er aldri blitt bekreftet av Swift selv. Hun har derimot uttalt til Rolling Stone at det er det «eneste ekte albumet om kjærlighetssorg» hun har laget.

Gyllenhaal har tidligere nektet å svare på spørsmål om Swifts låter. Nå kan det imidlertid se ut til at han endelig sier noe. I hvert fall på kryptisk vis, ifølge blant andre storavisa Independent.

Fansen går amok

Onsdag delte W Magazine et bilde av Gyllenhaal på Instagram. På bildet poserer skuespilleren i en rød skjorte, og på hodet hans er et par røde hjertebriller plassert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer