Khloé Kardashian:

Setter fyr på nettet

Realitystjernas nyeste bilder får følgerne til å gå av skaftet.

NYE BILDER: Khloé Kardashian setter nærmest fyr på nettet med nye bilder. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB
NYE BILDER: Khloé Kardashian setter nærmest fyr på nettet med nye bilder. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

«Keeping up with the Kardashians»-stjerna Khloé Kardashian (37) har gjennom en årrekke fangets fansens oppmerksomhet med utseendet sitt.

Ikke bare fordi mange mener hun er vakker, men også fordi hun har et rykte på seg for å redigere bildene hun publiserer.

Nå har realitystjerna fått elleville 187 millioner følgere på Instagram, og i den anledning deler hun en rekke bikinibilder av seg selv. Det har fått nettet nærmest til å koke - i den grad internett faktisk kan koke - ifølge New York Post.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

187 millioner

Det er ingen hemmelighet at Kardashian har trent hardt for den kroppen hun har - omtrent ukentlig har hun lagt ut bilder og videoer fra harde treningsøkter og strenge dietter.

Hun legger derfor ikke skjul på at hun er fornøyd med resultatet, skriver avisa.

«187 millioner!!! Hei bestisene mine. Jeg savner denne brunfargen og denne stranda», skriver hun til bildene, der man tydelig ser omrisset av magemusklene hennes.

På 20 timer har bildene fått over 3 millioner likerklikk, og nærmere 15 000 kommentarer.

SLÅR TILBAKE: I helga dukket det opp et bilde av realitystjerna Khloé Kardashian (36) i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini, helt uredigert. Bildet har gått sin seiersgang i sosiale medier, nå svarer hun. Video: Se og Hør Vis mer

«Wow»

Både familiemedlemmer, venner og fans var raske til å hoppe inn i kommentarfeltet for å hylle realitystjerna.

«Wow», skriver lillesøster Kylie Jenner, etterfult av en flammeemoji.

«Tuller du med meg med denne kroppen», skriver Kardashian-familiens faste frisør Jen Atkin.

«Åååå disse bildene får meg til å føle meg ekstra gravid», skriver E!-programleder Morgan Stewart, som nylig avslørte at hun venter barn seks måneder etter forrige fødsel.

«Hvordan kan en person være så vakker», legger en følger til, men en skriver:

«Hardt arbeid lønner seg».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer