«The White Lotus»:

Setter fyr på ryktene

Skuespilleren delte en rekke bilder på Instagram.

STJERNE: Skuespiller Meghann Fahy har gjort det stort på skjermen den siste tida. Foto: NTB
STJERNE: Skuespiller Meghann Fahy har gjort det stort på skjermen den siste tida. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Meghann Fahy (32) har hatt en karriere de fleste kan drømme om, og har blant annet vært å se som Sutton Brady Hunter i dramaserien «The Bold Type». Nå gjør hun det stort som Daphne i dramakomedien «The White Lotus».

Serien har mottatt strålende kritikker og sesong to hadde nylig sesongpremiere på HBO.

I «The White Lotus» møter vi også Leo Woodhall (26) i rollen som Jack, og det tok ikke lang tid før romanseryktene mellom partene begynte å svirre.

FUNNET KJÆRLIGHETEN: Mia Gundersen er ikke lenger singel. Dette er den utkårede. Ler mer her: https://www.seher.no/kjendis/her-er-mia-gundersens-nye-flamme/78033433 Video: Se og Hør Vis mer

Kryptisk bilde

Selv om ingen har bekreftet eller avkreftet en gryende romanse, fikk ryktene bein å gå på etter Fahys siste innlegg på bildedelingstjenesten Instagram.

32-åringen la ut en bildekarusell som dokumenterte tida hennes i Italia - i forbindelse med innspillingen av den populære TV-serien.

Blant bildene i karusellen, var en selfie med medskuespiller Woodall.

- Jeg elsker deg også

Selv om skuespillerinnen også delte bilder av de andre i staben, var det utvilsomt 26-åringen som dukket oftest opp i innlegget hennes.

Romanseryktene begynte å svirre rundt paret tidligere denne måneden, etter at Woodall kommenterte en hjerteemoji under Fahy's bilder på Instagram.

Observante fans la også merke til at også hun tok til kommentarfeltet etter at Woodall postet et bilde tidligere i september.

- Jeg elsker deg. Jeg elsker dette! Jeg elsker deg!, skrev hun, hvorpå Woodall responderte med et enkelt;

- Jeg elsker deg også.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer