Leonardo DiCaprio og Victoria Lamas:

Setter fyr på ryktene

Skuespilleren skal ha falt pladask for den 23 år gamle modellen.

NY FLØRT?: Leonardo DiCaprio har vært koblet til flere av verdens vakreste kvinner. Nå er det vissnok en ny flamme i kikkerten. Foto: NTB
NY FLØRT?: Leonardo DiCaprio har vært koblet til flere av verdens vakreste kvinner. Nå er det vissnok en ny flamme i kikkerten. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmeligehet at «skjørtejegeren» Leonardo DiCaprio (48) har rykte på seg for å være tiltrukket av unge kvinner - gjerne halvparten hans alder.

På sosiale medier som Instagram, Twitter og Facebook, florerer det også av «memes» som tidvis gjør et humoristisk poeng ut av at DiCaprios kvinner, gjerne går ut på dato etter at de har bikket 25 år.

Teoriene om at han ikke skal date kvinner eldre enn 25, skjøt virkelig fart etter at flere medier meldte at DiCaprio og kjæresten gjennom fire år, Camilla Morrone (25) hadde gått hver til sitt høsten 2022 - rett etter sistnevntes 25-årsdag.

Etter bruddet med ekskjæresten, tok det ikke lang tid før DiCaprio fikk opp øynene for nok en Hollywood-skjønnhet; Victoria Secret's modellen Gigi Hadid (27)

Ifølge Us Weekly har kjendisene allerede begynt å date rundt sensommeren 2022.

- Han synes selvfølgelig hun er vakker, men også at hun er en smart og kul karakter som har et veldig kultivert syn på livet, forteller en kilde nær DiCaprio til nettstedet, og fortsetter:

- De har et tonn med felles venner. Alle er glade for å se dem sammen selv om det var en overraskelse for mange.

DELER: Modellen Gigi Hadid viser frem det nyoppussede hjemmet sitt på Instagram. Ikke alle er like begeistret for de noe utradisjonelle interiørvalgene hennes. Reporter: Øystein Sæthre Vis mer

Kortvarig lykke

Den ubekreftede romansen mellom skuespilleren og supermodellen, skal angivelig ha vært av det kortvarige slaget, for før jul, ble det rapportert om at det tilsynelatende var en ny kvinne som hadde tatt den 48-år gamle kjekkasen med storm:

23 år gamle Victoria Lamas.

DiCaprio og Lamas ble sett ferierende sammen på nyttårsaften, hvor sistnevnte var med skuespilleren til St. Barts for å ringe inn det nye året., forteller en kilde til Page Six.

EOnline har også omtalt saken.

Til tross for at partene tidligere har hevdet at de to bare er gode venner, markerer dette deres fjerde date på mindre enn en måned.

Datter av skuespiller

23-åringens far, det anerkjente 80-tallsikonet Lorenzo Lamas (64), best kjent for sin rolle i dokusåpen «Falcon Crest», fortalte til nettstedene New York Post og People at datteren visstnok var svært begeistret for «Wolf of Wall Street»-skuespilleren.

- Jeg vet at hun liker ham veldig godt. Jeg er litt usikker på omstendighetene vedrørende deres første møte, men jeg vet at de begynte å treffe hverandre i slutten av november.

OVERRASKER: Supermodellen Bella Hadid går for Coperni på catwalken under moteuka i Paris. Reporter: Emma Dalen. Video: @kyliejenner. Vis mer

Ifølge EOnline, skal Lorenzo Lamas ha bedt datteren behandle den gryende romansen som en ferie - der hun bare burde nyte det så lenge det varte.

- Dersom det viser seg å vare lenger enn en vanlig ferie? Flott. Om ikke, må hun bare vokte hjertet sitt. Hun er fortsatt svært ung.

Selv om han anerkjenner romanseryktene, er pappa Lorenzo raskt ute med å påpeke at duoen enda ikke er i et seriøst forhold, og derfor ikke vil karakterisere dem som par.

- Han gjør datteren min glad. Og hun er glad i ham. Men de ikke er kjærester. Ennå.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer