Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli:

Setter planer på vent

I fjor la Morten Sundli fotballskoene på hylla for godt.

PAPPAPERM: Morten Sundli er for tida i pappapermisjon etter at han og kona Jørgine Massa Vasstrand fikk en sønn tidligere i år. Foto: Espen Solli / TV2
PAPPAPERM: Morten Sundli er for tida i pappapermisjon etter at han og kona Jørgine Massa Vasstrand fikk en sønn tidligere i år. Foto: Espen Solli / TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i november i fjor det ble kjent at Morten Sundli (32), som er gift med influenser og «Norges tøffeste»-programleder Jørgine Massa Vasstrand (32), skulle legge opp som fotballspiller.

Sammen har paret sønnene Milano (3) og Indigo Iro. Sistnevnte kom til verden i januar i år. Vasstrand har i tillegg to barn fra et tidligere forhold, Filippa (13) og Sokrates (8).

Livet som fotballspiller er uten tvil hektisk. Fylt med reising, treninger, og kamper. Det ble derfor lite tid til å være med familien. Tanken på å legge opp fikk Morten Sundli allerede før sommeren i fjor.

- Når man får sånne tanker i hodet merker man at det kanskje er på tide å gi seg. Det er trist, men det føles som riktig tidspunkt, sa Sundli i en pressemelding den gang.

Til Nettavisen kan han nå avsløre veien videre etter at fotballskoene ble lagt på hylla for godt.

SETTES UT: Brødrene Emil og Silas Vasstrand får i oppgave å arrangere babyshower til storesøster Jørgine, og resultatet blir en litt annerledes feiring. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Trives med hagearbeid

Både i TV 2-serien «Funkyfam» og på konas Instagram-profil er det lett å se at Sundli trives med å arbeide i hagen. Han har også uttalt at han trives i rollen som hobbygartner.

Det kommer derfor kanskje ikke som en overraskelse at den tidligere fotballspilleren ser på mulighetene i den bransjen.

- Jeg har lyst å jobbe med noe innenfor anleggsgartneri, men noe spesifikt vet jeg ikke enda, røper han til Nettavisen.

Men om yrkesskiftet kommer snart er det ingenting som tyder på. I tida framover vil han nemlig nyte pappapermen.

TÅREVÅTT: Synet av lillebror Noah gjør at Jørgine Massa Vasstrand blir rørt til tårer i mandagens episode av «Funkyfam». Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

- Jeg kan være hjemme med barna, som veldig få har muligheten til, og ønsker å utnytte det da jeg aldri vil få samme sjansen igjen. Jeg skal i alle fall ha ett år hvor jeg bare skal være med barna, finne på ting med dem og reise på ferie, legger han til.

Aktiv familie

Jørgine Massa Vasstrand på sin side har mange baller i luften. Bare to måneder etter de ble firebarnsforeldre strømmet folk til restaurant Campo de' Fiori i Oslo da hun hadde lanseringsfest for «Funkygine Food».

Kort tid seinere ble det kjent at den treningsglade influenseren skulle lage podkast om nettopp trening.

RØK: Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand deltok i sesong to av «Norges tøffeste». Det gikk ikke helt som planlagt. Video: NRK Vis mer

- Målet mitt med podkasten, er som alltid, å få folk til å bevege seg, sa Vasstrand nylig til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer