Cardi B:

Setter sinnene i kok: - Dobbeltmoralsk

Rapperens antrekk blir sett opp mot Frankrikes kontroversielle forbud mot ansiktsdekkende plagg.

SJOKKERER: Rapstjerna Cardi B fikk mye oppmerksomhet da hun dukket opp med dette heldekkende antrekket under moteuken i Paris lørdag. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERER: Rapstjerna Cardi B fikk mye oppmerksomhet da hun dukket opp med dette heldekkende antrekket under moteuken i Paris lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den verdenskjente rapperen Cardi B (26) er ikke fremmed for å skape store overskrifter. I helga var hun til stede under moteuka i Paris, og lørdag dukket hun opp i et blomstrete, heldekkende antrekk fra topp til tå - bokstavelig talt.

Antrekket består av et skjørt, ei jakke, hansker, høye støvletter, et skaut og en maske trukket over hele ansiktet.

Ifølge Vogue er det oppsiktsvekkende antrekket designet av Richard Quinn, og er dekket av et blomstermønster i limegrønt, lyseblått og hvitt.

- Det blir nok ikke en trend

26-åringen poserte gladelig for fotografene, men benyttet også anledningen til å dele en video på Instagram-profilen sin, hvor hun viste seg fram i antrekket foran den franske hovedstadens mest kjente turistattraksjon - Eiffeltårnet.

- Jeg hørte at dere savnet meg under moteuka i New York. Jeg er her for å servere det til dere, og servere det kaldt, hører man stjerna uttale i videoklippet.

Dagbladets og Aller Medias skjønnhetsekspert, Cecilie Krogh, mener at antrekket til stjerna neppe vil bli en trend.

- Den første tanken min er at her går sminka unna i en fei. Dette er nok ikke antrekket jeg velger meg på lørdagskvelden, men det er likevel grunn til å hedre Cardi B for å lykkes med det som virker å være målet. Å tiltrekke seg masse oppmerksomhet, sier Krogh, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer