Michelle og Barack Obama:

Settes ut av sex-spørsmål

Nekter å svare på talkshowkongens årelange graving.

SEXSPØRSMÅL: Michelle Obama fikk sex-spørsmål på «Jimmy Kimmel Live!» Video: ABC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har nå gått litt over fire år siden Barack Obama (59) og kona Michelle (57) tok steget ut av Det hvite hus for siste gang som president og førstedame.

Populariteten og oppmerksomheten rundt paret har imidlertid ikke sakket ned av den grunn, og det er fremdeles stor interesse for alt fra deres politiske meninger til privatliv.

Nå er den tidligere førstedama i gang med et nytt prosjekt, denne gang i form av en ny Netflix-serie. Barneprogrammet «Waffles + Mochi» hadde premiere denne uka, og fokuserer på en av hennes største kampsaker som førstedame - kosthold for barn.

Som en del av promoteringen for programmet, gjestet Obama denne uka talkshowet «Jimmy Kimmel Live».

Der ble det imidlertid ikke bare snakk om Netflix og kosthold, men også hennes privatliv, nærmere bestemt sexliv, med ektemannen.

Spesiell feiring

Talkshowkongen Jimmy Kimmel (53) har i flere år forsøkt å grave i ekteparets privatliv. Derfor var han ikke redd for å grave ytterligere under hennes seineste besøk, og det var spesielt ett spørsmål han ville ha svar på.

Han minnet nemlig den tidligere førstedamen på et spørsmål han stilte henne for to år siden, da de møttes på en bokturné.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer