«Normal People»:

Sex-scenene: - Beit tenna sammen

Kjærlighetsdramaet «Normal People» har tatt norske seere med storm. Skuespiller Daisy Edgar-Jones' kjæreste måtte bite tenna sammen da han så henne i het omfavnelse med Paul Mescal.

NORMALT: NRK-serien «Normal People» har høstet mye skryt, både i inn- og utland. Og det er ikke uten grunn. Video: HULU / Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tv-serien «Normal People» har den siste tida vært på «alles» lepper. De fleste kritikerne har trillet terningen til fem og seks for skuespillerprestasjonene til Daisy Edgar-Jones (22) og Paul Mescal (24), som spiller Marianne og Connell - som håpløst faller for hverandre.

Serien har blitt rost opp i skyene for hvordan den behandler de to 18-åringenes forelskelse og begjær. Det handler om klasseforskjeller og sosialt utenforskap, men seriens mange sexscener er trolig det som har vekket mest oppsikt.

«De intime scenene er klumsete, lavmælte og uvanlig vellykkede. Resultatet er sårt og realistisk, og minner om inderligheten til «Blå er den varmeste fargen», var dommen til Dagbladets anmelder.

«Normal People» har blitt et stort TV-fenomen på rekordtid, men hvem er de to skuespillerne?

Solid karriere

Du har neppe hørt noe særlig om hverken Daisy Edgar-Jones eller Paul Mescal før «Normal People».

22 år gamle Edgar-Jones spiller den skarpsindige Marianne i serien. Hun kommer fra en rik familie, er upopulær og står utenfor det sosiale miljøet på skolen, som er dominert av elever fra arbeiderklassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer