KONTROVERSIELL: Mannen må også tilfredsstille sin kvinne, sa kontroversielle Anna Anka under opptak til «Skavlan». - Hvis ikke det går får man gjøre det selv med ulike verktøy, fortsatte hun. Foto: Maja Suslin/SCANPIX
KONTROVERSIELL: Mannen må også tilfredsstille sin kvinne, sa kontroversielle Anna Anka under opptak til «Skavlan». - Hvis ikke det går får man gjøre det selv med ulike verktøy, fortsatte hun. Foto: Maja Suslin/SCANPIXVis mer

- Sexen er jättegod!

Snakket om intime detaljer foran en måpende Jay-Z på «Skavlan»-innspilling i går kveld.

||| STOCKHOLM (Dagbladet): - Det var et jättekul program! sa Anna Anka (38) til pressen i Stockholm, etter nettopp å ha vært gjest hos Fredrik Skavlans «Skavlan» på svenske SVT.

Den omstridte luksusfruen med sine utradisjonelle meninger om kvinne- og mannerollen overskygget nærmest den noe mer kjente rapartisten Jay-Z (39) hos den populære nordmannen. I kveld vises programmet for over to millioner mennesker i Norge og Sverige.

- Må ha utblåsing
Anka, som er med i TV3-serien «Svenska Hollywoodfruar», har skapt sjokkbølger i nabolandet med sine kontroversielle uttalelser. Hun har blant annet sagt at menn som skifter bleier er tragiske, og at kvinnens jobb er å tilfredsstille mannen seksuelt.

Selvfølgelig ble uttalelsene hennes tema også hos ham.

På spørsmål om hvorfor hun sa det hun gjorde, og som ga så sterke reaksjoner, svarte hun:

- Det er kul. Man må ha en utblåsing i blant. Dette var det, svarte Anka.

Kona til sangartisten Paul Anka kom inn som andre gjest og satt på scenen gjennom hele programmet.

- Jeg håper folk forstår meg og min dialekt fra Skåne. Det blir moro å se reaksjonene etter dette, sa hun til pressen etter opptaket.

- Sexen er jättegod!
Og det manglet ikke på gullkorn denne gangen heller.

- Du skal tilfredsstille din mann. Ellers kommer det noen andre og tar ham. Det gjelder motsatt også. Mannen skal tilfredsstille sin kvinne. Hvis ikke det går får man gjøre det selv med ulike verktøy, sa hun.

Hun fortalte om møtet med sin nåværende ektemann Paul Anka. Hun var personlig trener og det var kjærlighet ved første blikk.

- Paul ville ikke at jeg skulle være personlig trener da det ble alvor mellom oss. Han var redd for at noen andre skulle ta meg. Om jeg var han kan jeg jo forstå det, sa hun.

Senere i programmet fikk hun spørsmål om hvordan ekteskapet med 30 år eldre Anka er.

- Det er perfekt! Sexen er jättegod! svarte hun med en måpende Jay Z ved siden av seg.

Fornøyd Skavlan
Fredrik Skavlan var svært godt fornøyd med innspillingen og tror det blir blant de beste programmene noensinne. Rett etter sending sa han til Anka: - Du leverer så bra!

- Hun var en fantastisk gjest som er litt annerledes enn oss andre. Dette tror jeg blir veldig bra, sier Skavlan til Dagbladet.

Og Anka har ikke akkurat negative ting å si om den norske programlederen heller:

- Han er kjempebra. Jeg elsker ham!

PÅ TV I DAG: Henrik Schyffert og Elin Ørjasæter møtte også Anne Anka hos Skavlan i Stockholm torsdag kveld. Programmet sendes på NRK og SVT fredag. Foto: Scanpix Vis mer
KONTROVERSIELL: - Man må ha en utblåsing iblant, sier Anna Anka. Foto: Maja Suslin / Scanpix Vis mer
Foto: Maja Suslin / Scanpix Vis mer