Gwyneth Paltrow:

- Sexlivet vårt er over

I et nytt intervju røper Gwyneth Paltrow hvorfor hun og ektemannen ikke bodde sammen.

UTRADISJONELT: I et nytt intervju forteller Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow (47) hvorfor hun og ektemannen, Ben Falchuk (48), lot tida vente på seg før de valgte å flytte sammen. Foto: NTB Scanpix
UTRADISJONELT: I et nytt intervju forteller Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow (47) hvorfor hun og ektemannen, Ben Falchuk (48), lot tida vente på seg før de valgte å flytte sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I september 2018 giftet Gwyneth Paltrow (47) seg med tv-regissør og produsent Ben Falchuk (48), men til tross for at de da ble mann og kone, valgte de å ikke flytte inn sammen.

Først i fjor sommer ble ekteparet også samboere, og i et nytt intervju med Harper's Bazaar, forklarer 47-åringen at ting har endret seg etter at hun og Falchuk fikk felles adresse.

- Så, sexlivet vårt er over, fleiper hun overfor magasinet, og forklarer videre bakgrunnen for hvorfor de tok seg så god tid før de flyttet sammen.

- Bevarer mystikken

Da det ble kjent at ekteparet ikke bodde sammen, var det nemlig flere som hang seg opp i det. Valget ble også flittig omtalt i sladderpressen.

- Jeg synes det var veldig interessant hvor merkelig det var for folk. En av mine beste venner sa: «Det er drømmen min, aldri flytt sammen». Jeg tror det absolutt bidrar til å bevare mystikken, og bevare ideen om at mennesket har sitt eget liv. Så det er noe jeg vil være bevisst på når vi er sammen.

Paltrow og Falchuk møttes første gang i 2010, og møttes igjen noen år seinere, da førstnevnte sikret seg en gjesterolle i serien «Gossip Girl» - hvor Falchuk var blant skribentene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer