Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Gwyneth Paltrow:

- Sexlivet vårt er over

I et nytt intervju røper Gwyneth Paltrow hvorfor hun og ektemannen ikke bodde sammen.

UTRADISJONELT: I et nytt intervju forteller Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow (47) hvorfor hun og ektemannen, Ben Falchuk (48), lot tida vente på seg før de valgte å flytte sammen. Foto: NTB Scanpix
UTRADISJONELT: I et nytt intervju forteller Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow (47) hvorfor hun og ektemannen, Ben Falchuk (48), lot tida vente på seg før de valgte å flytte sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I september 2018 giftet Gwyneth Paltrow (47) seg med tv-regissør og produsent Ben Falchuk (48), men til tross for at de da ble mann og kone, valgte de å ikke flytte inn sammen.

Først i fjor sommer ble ekteparet også samboere, og i et nytt intervju med Harper's Bazaar, forklarer 47-åringen at ting har endret seg etter at hun og Falchuk fikk felles adresse.

- Så, sexlivet vårt er over, fleiper hun overfor magasinet, og forklarer videre bakgrunnen for hvorfor de tok seg så god tid før de flyttet sammen.

«EMMY AWARDS»: Gwyneth Paltrow får høre det på Twitter etter at hun gikk over scenen under «Emmy»-utdelingen. Video: Fox. Vis mer

- Bevarer mystikken

Da det ble kjent at ekteparet ikke bodde sammen, var det nemlig flere som hang seg opp i det. Valget ble også flittig omtalt i sladderpressen.

- Jeg synes det var veldig interessant hvor merkelig det var for folk. En av mine beste venner sa: «Det er drømmen min, aldri flytt sammen». Jeg tror det absolutt bidrar til å bevare mystikken, og bevare ideen om at mennesket har sitt eget liv. Så det er noe jeg vil være bevisst på når vi er sammen.

PÅ RØD LØPER: Ekteparet var på rød løper sammen i fjor. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Ekteparet var på rød løper sammen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paltrow og Falchuk møttes første gang i 2010, og møttes igjen noen år seinere, da førstnevnte sikret seg en gjesterolle i serien «Gossip Girl» - hvor Falchuk var blant skribentene.

God venn med eksmannen

I intervjuet med Harper's Bazaar går Paltrow også inn på forholdet hun har til eksmannen, Coldplay-vokalist Chris Martin (42). Eksparet var gift fra 2003 til 2014, og har de to barna Moses (13) og Apple (15) sammen.

EKSEN: Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilte lag i 2014. De har barna Moses og Apple sammen. Foto: NTB Scanpix
EKSEN: Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilte lag i 2014. De har barna Moses og Apple sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I likhet med Paltrow har også Martin gått videre etter skilsmissen, og han er i dag sammen med «50 Shades of Grey»-stjerna Dakota Johnson (30).

Gwyneth Paltrow er veldig begeistret for eksmannens nye kjæreste.

- Jeg elsker henne. Jeg kan forstå hvordan det hadde sett rart ut, fordi det er litt ukonvensjonelt, sier hun.

Paltrow og hennes nye ektemann har blant annet feriert med Martin og Johnson, og førstnevnte understreker i intervjuet at hun og eksmannen kommuniserer godt - og at de fortsatt er glade i hverandre.

TRAILER: Dette er traileren til filmen «Thanks for Sharing». Video: Thanksforsharingmovie.com Vis mer

Dette er mye på grunn av deres felles barn, men det ligger også et godt vennskap til grunn. Paltrow har flere ganger tidligere fortalt at hun har et helt spesielt forhold til eksen.

- Han er min bror, har hun uttalt.

Da Paltrow giftet seg med Falchuk, var eksmannen og hans nye kjæreste med på bryllupsreisen - i tillegg til eksparets to felles barn.

- Vi hadde en stor familiebryllupsreise, med min nye ektemann, hans barn, mine barn, min eksmann og våre viktigste venner. Det var en moderne bryllupsreise, sa Paltrow da hun gjestet showet «Live with Kelly and Ryan» i januar i fjor.

- Ikke noe dårlig blod

I det ferske intervjuet med Harper's Bazaar, der Paltrow pryder motemagasinets februar-utgave, er hun også åpen om forholdet til flere andre av sine tidligere kjærester.

Blant annet forteller 47-åringen at hun fortsatt har et godt vennskap til Brad Pitt (56), som hun var sammen med fra 1994 til 1997. De to var også forlovet, før de gikk fra hverandre.

EKSKJÆRESTER: Paltrow og Pitt var sammen fra 1994 til 1997 - og er gode venner den dag i dag, ifølge Paltrow. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Paltrow og Pitt var sammen fra 1994 til 1997 - og er gode venner den dag i dag, ifølge Paltrow. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har et vennlig forhold til Brad Pitt. Jeg har egentlig ikke noe dårlig blod, sier Paltrow til motemagasinet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media