«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» 2021:

Sexprat i familieprogram: - Må lære

Sexolog og influenser Iselin Guttormsens (33) deltakelse i «71 grader nord» er blitt drøy kost for enkelte. Dette sier hun selv.

KLITORIS: Sexolog Iselin Guttormsen forteller de andre i «71 grader nord - kjendis» at klitoris vokser hele livet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Er dere klare over at klitoris vokser hele livet?, spør sexolog og influenser Iselin Guttormsen (33) i en episode av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Setningen fikk flere av de andre deltakerne til å nærmest sette maten i halsen, der det ble påpekt at dette ikke var tid og sted for slik prat.

Selv mener Guttormsen at det nettopp er derfor det er viktig å snakke om kvinnekroppen.

- Barn må lære

Reaksjonene har riktignok ikke latt vente på seg i ettertid.

- Enkelte har sagt at den klitorisgreia, og sånn type prat, må man holde seg for god til, sier hun til Dagbladet, og fortsetter:

- Det er nettopp sånne type holdninger som gjør at det blir veldig flaut å prate om. Klitoris er en like normal del av kroppen som alt annet.

På spørsmål om hva hun tenker om at «71 grader nord» er et familieprogram, hvor også barn sitter benket foran skjermen, svarer hun følgende:

- Som sexolog er det jo det jeg ønsker, at også barn skal lære seg at man har jente- og guttetiss, men at det er så mye mer enn som så. Underlivet er mye mer enn noe som bare skal tisses ut av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer