Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Shakira er gravid med Piqués barn

Popstjernen bekrefter.

BABYLYKKE: Barcelona-stopper Gerard Piqué og kjæresten Shakira skal ha barn sammen. Foto: SCANPIX/AP/Manu Fernandez
BABYLYKKE: Barcelona-stopper Gerard Piqué og kjæresten Shakira skal ha barn sammen. Foto: SCANPIX/AP/Manu Fernandez Vis mer

(Dagbladet): Gerard Piqué måtte forlate banen med skade etter bare tolv minutter i Barcelonas seier over Spartak Moskva i kveld, men mon tro om han ikke hadde ting han ville tidlig hjem og feire også.

Popstjerne-kjæresten Shakira bekrefter nemlig på sine hjemmesider at paret venter barn.

- Som noen av dere kanskje vet, venter Gerard og jeg i lykke på vår første baby, skriver den colombianske sangstjernen i en uttalelse.

- På det nåværende tidspunktet har vi bestemt oss for å prioritere dette unike øyeblikket i våre liv, og utsetter dermed alle planlagte pr-oppdrag de neste dagene, sier Shakira, før hun takker sine hengivne fans.

Shakira og Barcelona-stjernen Piqué benektet lenge at de var kjærester, men forholdet ble fort ganske offentlig da et colombiansk ukeblad trykket 26 sider med bilder av de to i mars i fjor.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media