Shania Twain ber om unnskyldning for Trump-kommentar

- Jeg vil gjerne si unnskyld til dem jeg har fornærmet.

UNNSKYLD: Shania Twain be om unnskyldning for at hun ga uttrykk for at hun ville stemt på Donald Trump om hun var amerikansk. Foto: THE CANADIAN PRESS / Justin Tang / NTB scanpix
UNNSKYLD: Shania Twain be om unnskyldning for at hun ga uttrykk for at hun ville stemt på Donald Trump om hun var amerikansk. Foto: THE CANADIAN PRESS / Justin Tang / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På midten av 90-tallet slo popartisten Shania Twain gjennom med dunder og brak, og fikk blant annet en megahit med låta «That Don't Impress Me Much».

Men etter at hun ga ut plata «Up!» i 2002 ble det ganske stille fra Twain. Det gikk hele 15 år før hun slapp ei nye plate, «Now», i fjor høst. Ei plate som ikke imponerte anmelderne så veldig, blant dem Dagbladets anmelder, som kalte plata et «unødvendig comeback».

- Ville stemt på Trump

Ganske lunkne tilbakemeldinger fikk hun også for en kommentar under et lengre intervju med The Guardian nylig.

I intervjuet fikk den kanadiske popartisten spørsmål om det amerikanske valget. Og det var da Twain sa det hun nå angrer på. Hun sa at hun ville stemt på Donald Trump om hun kunne stemme under valget.

- Jeg ville stemt på ham fordi, selv om han er ufin, så virker han ærlig. Vil du ha en som er rett fram eller en som er høflig? Ikke at du ikke skal ha mulighet til å ha begge deler. Jeg vil bare ikke ha pisspreik. Jeg ville ha stemt på en følelse av åpenhet. Og politikk har rykte på seg for å ikke være det, ikke sant? ble Twain sitert på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer