Benedict Cumberbatch

«Sherlock»-stjerna hylles som en helt etter å ha jaget overfallsmenn

- Ganske surrealistisk.

REDDET DAGEN: Skuespiller Benedict Cumberbatch er best kjent for rollen som Sherlock Holmes i den populære serien «Sherlock». Nå hylles han for helt andre ting enn sine skuespillerprestasjoner. Foto: NTB scanpix
REDDET DAGEN: Skuespiller Benedict Cumberbatch er best kjent for rollen som Sherlock Holmes i den populære serien «Sherlock». Nå hylles han for helt andre ting enn sine skuespillerprestasjoner. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke bare i tv-serien «Sherlock» at skuespiller Benedict Cumberbatch (41) redder dagen.

Nå hylles han etter at han forsvarte et sykkelbud som ble overfalt av en gjeng i London. Ifølge Telegraph skal 41-åringen ha hoppet ut av en Uber-bil og grepet inn da han oppdaget hva som foregikk.

Uber-sjåføren, Manuel Dias (53), forteller at en av mennene skal ha forsøkt å stjele syklistens sykkel, men lyktes ikke. De fire gjerningsmennene forlot stedet da skuespilleren kom til unnsetning.

Politiet i London bekrefter til nettstedet at hendelsen fant sted, og at sykkelbudet ikke ble skadd etter hendelsen.

Ingen ble arrestert.

- Jeg måtte

Uber-sjåføren beskriver 41-åringen som en helt. Han forklarer at han kjørte Cumberbatch og kona Sophie Hunter (40), men det tok tid før han innså at det var skuespilleren som gikk ut av bilen.

- Det ble ganske surrealistisk. Her var plutselig Sherlock Holmes som kjempet mot fire menn på hjørnet av Baker Street, sier han.

Sjåføren hevder videre at han hjalp skuespilleren så godt han klarte.

- De prøvde å slå ham, men han forsvarte seg selv og dyttet dem unna. Han ble ikke skadd, forklarer han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.