Sherlock-stjerna veskenappet på Emmy

Påstår hun ble robbet mens hun mottok pris.

UTSATT FOR TYVERI: Skuespiller Amanda Abbington (t.h) dro hjem fra Emmy-utdelingen i går uten veska. Foto: Adriana M. Barraza/ WENN / NTB Scanpix
UTSATT FOR TYVERI: Skuespiller Amanda Abbington (t.h) dro hjem fra Emmy-utdelingen i går uten veska. Foto: Adriana M. Barraza/ WENN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Sherlock: The Abominable Bride» vant pris for beste TV-film under Emmy-utdelinga i natt til mandag.

Men kvelden ble ikke like vellykket for en av Sherlock-skuespillerne.

For da Amanda Abbington, som spiller Mary Watson i den britiske produksjonen, returnerte til plassen sin etter å ha mottatt prisen, var det noe som manglet.

Som i et Scherlock Holmes-mysterium skal stjerna ikke ha kunnet finne hånveska som hun skal ha lagt igjen under stolen. Det skriver Entertainment Weekly.

Etterlyser på Twitter

Twitter skriver hun fortvilet at:

«....Vi gikk for å mota Emmyen, gjorde litt presse, kom tilbake til setet og en eller annen drittsekk hadde rappet veska mi fra under setet mitt. Hyggelig»

Hun skriver videre at veska inneholdt både mobiltelefon og førerkort, og at hun ønsker tyven all mulig dårlig karma.

Foreløpig har det ikke kommet noen meldinger om at Abbington har funnet tilbake til veska si. Så det spørs om ikke dette er en sak for nettopp Sherlock Holmes.

Oppmerksomhet

De moderne TV-filmene om Sherlock Holmes har høstet lovord de siste årene.

Spesielt hovedrolleinnehaver Benedict Cumberbatch har opplevdt en eksplosiv økniing i oppmerksomhet etter at serien begynte å gå på britiske TV-skjermer i 2010.

Sherlock ble oprinnelig ført til pennen av Sir Arthur Conan Doyles originale detektiv, og ble først presentert for leserne i 1887.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer