Shia LaBeouf: - Jeg har sviktet

Filmstjernen med unnskyldning til «Indiana Jones»-fansen.

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Shia LaBeouf, kjent fra filmer som «Transformers» og «Eagle Eye», gir seg selv strykkarakter for rolleprestasjonen i «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull», som dukket opp på kino i 2008.

- Jeg føler at jeg har sviktet en filmserie folk elsket.

Selvbebreidelsen fant sted i Cannes lørdag, under promoteringen av den Oliver Stone-regisserte «Wall Street»-oppfølgeren «Money Never Sleeps». Her spiller LaBeouf en ung aksjemegler som tas under vingen til Gordon Gekko (Michael Douglas).

I rolletolkningen, som har fått skryt av både kritikere og Douglas selv, mener han å ha vært ekstra bevisst på tabbene han begikk i den fjerde «Indiana Jones»-filmen.

- Dette var briste eller bære. Om jeg hadde gjort det to ganger, ville karrieren min vært over.

- Ikke levendeI «Indiana Jones»-oppfølgeren spilte LaBeouf den ikoniske pisksvingerens sønn Mutt, en Marlon Brando-aktig karakter som falt dårlig i smak hos den store fanskaren filmserien har opparbeidet seg gjennom årene.

En komplett urealistisk scene hvor Mutt svinger seg fra liane til liane gjennom jungelen for å holde tritt med et par jeeper var særlig upopulær, noe den unge filmstjerne virker fullt villig til å ta ansvaret for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer