BLE AVVIST: Da Adele skulle handle på en klesbutikk, opplevde hun at kortet ble avvist. Det fortalte stjerna, som ifølge Time er god for to milliarder kroner, fra scenen i California. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix
BLE AVVIST: Da Adele skulle handle på en klesbutikk, opplevde hun at kortet ble avvist. Det fortalte stjerna, som ifølge Time er god for to milliarder kroner, fra scenen i California. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpixVis mer

Shoppingturen gikk ikke helt som planlagt for Adele

Kortet ble avvist og hunden kom i krangel. 

(Dagbladet): Sangeren Adele (28) har de siste åra gjort stor suksess med sine følelsesladde ballader om kjærlighet.«Rolling In The Deep» og «Hello»-sangeren har som følge av dette stått på scener verden over, og gjestet blant annet Oslo i starten av mai.

Den britiske sangeren er dessuten kjent for publikumskontakten sin, og kommer ofte med vittige fortellinger fra sitt eget liv på scenen.

Da stjerna spilte i San Jose i California forrige uke, fortalte hun en historie som fanget de britiske tabloidenes oppmerksomhet. For da stjerna hadde besøkt et kjøpesenter i forkant av konserten, gikk ikke ting helt på skinner.

Avvist

Det var britiske Mirror som først omtalte saken. I mai skrev Time Magazine at stjerna er verdt rundt 250 millioner dollar, som i norsk valuta er nærmere to milliarder kroner.

Bankkortet hennes ble likevel avvist da hun skulle handle på H&M, fortalte sangeren til publikum.

- Jeg gikk innom H&M og kortet mitt ble avvist. Herregud, det var ganske flaut. Ingen så at det var meg, men jeg ble helt satt ut, fortalte hun fra scenen.

Ifølge Mirror skal stjerna ha sagt at hun klarte å kjøpe noe hos sminkeforhandleren Sephora, men at kortet altså ble avvist hos den svenske klesgiganten.

Men kjøpesenterbesøkets nedturer stoppet ikke der. Artisten fortalte videre at dachshunden hennes, Louie, angrep en annen hund på senteret.

- Bikkja mi prøvde å klore en annen hund. Jo da, turen min til H&M var fantastisk, fortalte hun sarkastisk til publikumet.

Slo et slag for amming

Selv om 28-åringen fortalte historien humoristisk, har hun tidligere brukt stemmen sin til å snakke om langt mer alvorlige temaer fra scenen.

Da hun spilte i London i mars benyttet hun muligheten til å snakke ut om amming, etter spørsmål fra en publikummer. Artisten, som fikk sønnen Angelo for tre år siden, sa følgende:

- Vet du hva? Presset på oss er faen meg latterlig, og alle de menneskene som legger press på oss kan dra til helvete.

Videre fortalte 28-åringen at hun kun klarte å amme sønnen i ni uker, og at flere av hennes venner fikk fødselsdepresjon på grunn av måten enkelte jordmødre snakket om amming.

- (...) Jeg elsket å amme, alt jeg ville gjøre var å amme, og så kunne jeg ikke det, og så følte jeg meg slik: «Hvis jeg nå var i jungelen i gamledager ville ungen min vært død fordi melka mi er borte», sa Adele ifølge The Sun.

Artisten har dessuten også vært klar i sin tale på sosiale medier og i intervjuer. For noen måneder siden ba hun en kjent produsent «suge henne», fordi han hevdet at stemmen hennes var datagenerert.