Stjerna blir hetset:

- Sier jeg fortjente å få kreft

Olivia Neill (21) la ut bilder og videoer av at hun solte seg. Så kom sjokket.

FÅR KRITIKK: Olivia Neill er svært populær i sosiale medier. Da hun nylig fortalte at hun hadde blitt rammet av hudkreft, strømmet det inn med stygge kommentarer. Foto: Skjermdump
FÅR KRITIKK: Olivia Neill er svært populær i sosiale medier. Da hun nylig fortalte at hun hadde blitt rammet av hudkreft, strømmet det inn med stygge kommentarer. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TikTok-stjerna Olivia Neill (21) fra Belfast har opplevd å få massiv hets fra følgerne sine etter at hun nylig fikk påvist hudkreft.

21-åringen har fortalt om den knusende beskjeden fra legen i flere videoer på TikTok den seineste tida.

- Jeg hadde en klumpliknende svulst i armen, som ble fjernet. Da jeg fikk resultatene tilbake, viste det seg å være hudkreft, sier Neill i en av videoene, ifølge Belfast Telegraph.

Sjelden kreftform

Den populære TikTok-stjerna sier at hun ble rammet av Dermatofibrosarcoma protuberans, som ifølge Oslo Hudlegesenter er en sjelden type hudkreft.

Nettstedet skriver at krefttypen er vanskelig å oppdage fordi svulsten vokser langsomt. Den begynner gjerne som en liten kul eller fortykkelse i huden.

Over tid kan svulsten utvikle seg til en større kul som kan variere i farge. Kreften behandles kirurgisk, og risikoen for spredning er lav.

- Ni av ti som rammes får det på grunn av en medfødt mutasjon. Det er heller ikke noe som skyldes arv, sier Olivia Neill på TikTok.

Neill har fått omfattende hets i sosiale medier etter at hun delte kreftbeskjeden, fordi hun ofte legger ut bilder og videoer av at hun soler seg og er på ferie i varmere strøk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer