Sigurd «Sig» Hansen:

Sig Hansen fra «Deadliest Catch» saksøkt av datteren for seksuelle overgrep

Selv benekter han påstandene på det sterkeste.

AVVISER PÅSTANDENE: Sig Hansen er blitt et kjent ansikt etter å ha medvirket i «Deadliest Catch». Nå har datteren saksøkt tv-profilen for angivelig overgrep av henne som barn. Foto: Anders Johan Stavseng / Se og Hør
AVVISER PÅSTANDENE: Sig Hansen er blitt et kjent ansikt etter å ha medvirket i «Deadliest Catch». Nå har datteren saksøkt tv-profilen for angivelig overgrep av henne som barn. Foto: Anders Johan Stavseng / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den norskættede kapteinen Sigurd «Sig» Hansen (50), kjent fra Discovery-serien «Deadliest Catch», er saksøkt av datteren Melissa Eckstrom (28). Hun anklager ham for å ha forgrepet seg på henne da hun var barn.

Ifølge rettspapirer som Seatle Times har offentliggjort, hevder Eckstrom at farens overgrep skal ha blitt begått da hun var to år gammel.

Beskyldningene om overgrep dukket for første gang opp da Hansen skilte seg fra Melissas mor, Lisa Eckstrom. Den gang kommenterte dommeren ifølge Seattle Times at han anså sannsynligheten for at tv-stjernen skal ha forgrepet seg på datteren som «svært liten».

- Var alene

Nå har imidlertid datteren saksøkt sin far på egen hånd.

28-åringen hevder at hun har slitt med depresjon, spiseforstyrrelser og selvmordstanker som følge av de påståtte overgrepene.

Til tross for at de angivelige overgrepene skal ha skjedd mens hun var svært ung, hevder datteren at hun fortsatt husker bruddstykker av det som skjedde.

- Jeg husker at jeg var alene i et rom med min far og skrek ut i smerte, skriver Eckstrom i rettsdokumentene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer