- UBRUKELIG OG ALENE: Sigrid Bonde Tusvik skriver i magasinet Stella at hun følte seg ubrukelig og alene da vennegjengen startet «Torsdag kveld fra Nydalen» uten henne. 
Foto: Lars Myhren Holand / Dagbladet
- UBRUKELIG OG ALENE: Sigrid Bonde Tusvik skriver i magasinet Stella at hun følte seg ubrukelig og alene da vennegjengen startet «Torsdag kveld fra Nydalen» uten henne. Foto: Lars Myhren Holand / DagbladetVis mer

Sigrid Bonde Tusvik avslører bråk i «Torsdag kveld fra Nydalen»-kulissene

- Det er hundre ganger døvere å bli dumpa av vennene sine enn av kjæresten.

(Dagbladet): «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen har, siden oppstarten av TV 2-programmet for fire år siden, fått status som noen av landets mest kjente komikere.

Men det som begynte som et venneprosjekt, gikk ikke helt som planlagt, avslører Sigrid Bonde-Tusvik i magasinet Stella.

- Hevngjerrig og langsint Sammen med vennegjengen bestående av Else Kåss Furuseth, Henrik Thodesen, Odd Magnus Williamson, Morten Ramm og Martin Beyer-Olsen satte hun månedlig opp humorshowet «Blymandag» fra 2002 til 2008.

I sin spalte i Stella, forteller Bonde Tusvik om hvordan det skar seg i vennegjengen da et produksjonsselskap ville lage TV av humorshowet.

Komikeren forklarer hvordan de andre forsvant fra prosjektet, én etter én. Hun legger ikke skjul på at hun tok bruddet svært tungt:

- Det er hundre ganger døvere å bli dumpa av vennene sine enn av kjæresten. En kjærlighetssorg som innebærer fem andre, er tyngre enn å måtte gå rundt og hate én person. Og for hevngjerrige, langsinte mennesker som meg, blir det ekstra tungt, skriver Bonde Tusvik.

Ble med etter fire år I tillegg til de allerede nevnte, var Guri Solberg også med fra oppstarten i 2009. Hun sluttet riktignok etter en sesong. 

- Hvordan utvelgelsen av folkene til første sesong ble gjort, vet jeg ingenting om, annet enn at jeg ble veldig beæret over å bli spurt. Det er vel ingen tvil om at Sigrid er en morsommere dame enn meg, men at jeg fikk være med hadde kanskje mer med min erfaring som programleder å gjøre, sier Guri Solberg til Dagbladet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I fjor sluttet Bonde Tusvik seg til komikerensemblet i Nydalen, da som erstatter for Morten Ramm.

Sigrid Bonde Tusvik vil ikke utdype saken nærmere overfor Dagbladet, annet enn følgende, når vi spør hvordan forholdet mellom dem er i dag?

- Det trenger jeg ikke utdype. Det står i saken at jeg er lykkelig og glad nå og at jeg er venner med alle, sier hun til Dagbladet.

GJENGEN: «Torsdag kveld fra Nydalen» har skiftet mesteparten av profilene siden oppstarten. Nå er det denne gjengen som regjerer. Foto: TV 2
GJENGEN: «Torsdag kveld fra Nydalen» har skiftet mesteparten av profilene siden oppstarten. Nå er det denne gjengen som regjerer. Foto: TV 2 Vis mer

Det har vært store utskiftninger av originalstaben de siste årene.

Først tok Morten Ramm seg et års pause, før han gjorde comeback i år. For snart et år siden ble det kjent at komiduoen Odd-Magnus Williamson (31) og Henrik Thodesen (31) takket for seg i «Torsdag kveld fra Nydalen».

Henriette Steenstrup, Jan Gunnar Røise, Erlend Klarholm Nilsen og vikaren for Sigrid, Linda Mahala har kommet til de siste årene.

Ingen av de andre fra originalcrewet, Else Kåss Furuseth, Henrik Thodesen eller Odd Magnus Williamson har svart på Dagbladets henvendelser i denne saken.

FAKSIMILE: Sigrid Bonde Tusvik skriver i Stella.
FAKSIMILE: Sigrid Bonde Tusvik skriver i Stella. Vis mer