Sigvart Dagsland:

Sigvart Dagsland med store bruddskader etter tirsdagens bilulykke

Artisten har vært gjennom omfattende operasjoner etter bilulykken.

SKADD ETTER ULYKKE: Artist Sigvart Dagslands bil frontkolliderte med en annen bil på vei hjem fra en konsert tirsdag. Nå har har vært gjennom omfattende operasjoner. Foto: NTB scanpix
SKADD ETTER ULYKKE: Artist Sigvart Dagslands bil frontkolliderte med en annen bil på vei hjem fra en konsert tirsdag. Nå har har vært gjennom omfattende operasjoner. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag kveld havnet den folkekjære artisten Sigvart Dagsland i bilulykke sammen med to bandkollegaer.

I dag kan manageren fortelle at artisten har vært gjennom omfattende operasjoner, men at prognosene for bedring er gode.

- Både de to andre og Sigvart har vært gjennom omfattende operasjoner. Han har store bruddskader, som det vil ta tid å hele. Men det viktige er at prognosene for bedring er gode, sier manageren Jan Sollesnes til Dagbladet i kveld.

Sollnes kan også fortelle at tilstanden for de to andre passasjerene er stabile, og håper alt godt for dem, og føreren av den andre bilen.

- Takknemlig for at det gikk såpass bra

Manageren forteller videre at bandet er takknemlige for at de gikk såpass bra som det gjorde, når man ser bildene fra ulykkesstedet.

- Når vi ser bildene fra ulykkesstedet er vi klar over at dette kunne gått så mye verre.

FRONTKOLLISJON: Sigvart Dagsland er alvorlig skadd etter at han og to av hans bandkollegaer frontkolliderte med en annen bil tirsdag kveld. Foto: Lars Bryhn
FRONTKOLLISJON: Sigvart Dagsland er alvorlig skadd etter at han og to av hans bandkollegaer frontkolliderte med en annen bil tirsdag kveld. Foto: Lars Bryhn Vis mer

På vei fra konsert

De tre var på vei til Oslo etter en konsert i Rena da ulykken skjedde tirsdag kveld.

- Sigvart, lydtekniker Helge Leirvik og pianist Torjus Vierli var på vei fra konsert på Rena til Oslo da bilen de satt i frontkolliderte.

- Skadene er alvorlige, men ikke livstruende. De er under utredning nå. Det er alt jeg kan si foreløpig, forklarte Sollesnes til Dagbladet i går.

​To personer satt fastklemt etter ulykken, meldte Innlandet politidistrikt på Twitter.

- Vi har ikke fått noe ny informasjon verken om hendelsesforløp eller skadeomfang. Saken er overført til Hamar politikontor, og er under etterforskning der, sa operasjonsleder ved Innlandet politidistrikt, Tom Eirik Midthaug, til Dagbladet onsdag ettermiddag.

BLIR RØRT: Alexander Rybak sliter med å holde tårene tilbake når Sigvart Dagsland framfører sin tolkning av låta hans i «Hver gang vi møtes». Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer