«Farmen kjendis» 2024:

- Sikkert noen som blir rasende

Avslører hva som skjedde etter «Farmen»-innspilling: - Helt vidunderlig.

KLARE FOR KAMP: Dora Thorhallsdottir og Cato Zahl Pedersen. - Jeg går ikke og angrer på det - men jeg tror jeg får kjeft, sier Thorhallsdottir om valget. Foto: Anton Soggiu / TV 2
KLARE FOR KAMP: Dora Thorhallsdottir og Cato Zahl Pedersen. - Jeg går ikke og angrer på det - men jeg tror jeg får kjeft, sier Thorhallsdottir om valget. Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste ordinære uka på «Farmen kjendis» er forbi, men før deltakerne kan innta finaleuka skal den siste tvekampen holdes.

Storbonde Unni Askeland (61) valgte «Torpet»-vinner Dora Thorhallsdottir (50) til førstekjempe, som igjen valgte å ta med seg Cato Zahl Pedersen (65) ut i kamp.

De møttes i greina vagla, en balansegren, og etter en spennende kamp var det sistnevnte som stakk av med seieren og kunne juble hele veien til finaleuka.

TRØST: Egil Skurdal trenger trøst av produksjonen når følelsene tar overhånd i «Farmen kjendis». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Thorhallsdottir måtte dermed pakke tingene sine og reise hjem, men da Dagbladet slår på tråden forteller hun at det ikke er noen sure miner der fra hennes side.

- Da jeg tapte så var det virkelig ikke noe problem av to grunner, sier hun:

- Det ene var at jeg skulle hjem og gifte meg om få dager, og det andre var at de andre hadde vært på «Farmen» og jobbe og slitt, mens jeg hadde på en måte vært på feriekoloni på «Torpet» i tre uker, så jeg syntes de andre virkelig fortjente å komme i finaleuka. De hadde virkelig jobbet for det.

Hun legger til:

- Å konkurrere i balanse mot en som har vunnet flere OL-medaljer i alpint liksom - det sier seg selv at han er god i balanse. Det å tape mot han er ikke noe å skamme seg over.

«RUNKGROTTAN»: «Farmen kjendis»-aktuelle Unni Askeland byr ordentlig på seg selv i utstillingen sin «Ullersmovegen 2». Video: Privat / Rød Løper. Vis mer

Thorhallsdottir er forberedt på kjeft for sitt valg av andrekjempe, men forteller at hun valgte Pedersen da han hadde færre øvelser å velge i - og at øvelsene ikke ville være så fysiske, som melkespann eller slegge.

- Det er en soleklar grunn, og hvis folk ikke godtar det så dem og det. Jeg går ikke og angrer på det - men jeg tror jeg får kjeft, det er sikkert noen som blir rasende.

Bryllupet Thorhalsdottir nevnte var også en vesentlig grunn til at tapet ikke var så tungt.

- Jeg gikk ut i slutten av juni, og giftet meg 8. juli, sier hun og fortsetter:

- Bryllupsplanlegging er hypet opp litt, vi hadde funnet sted og jeg hadde valgt kjole. Ikke skal jeg lage maten, og ikke skal jeg sørge for at det er rent og pent. Det var klart før jeg dro - men jeg trodde ikke at jeg skulle være så lenge borte.

TORPET KJENDIS: Aleksander Sæterstøl får et litt spesielt bånd med Dora Thorhallsdottir. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Tidligere har Thorhallsdottir og ektemannen Jan Tore Borgersen vært åpne om sistnevntes kreftbehandling. I 2015 ble han behandlet for en kreftsvulst i halsen, som kom tilbake noen år seinere. Tidligere har komikeren fortalt at paret planla både bryllup og begravelse på en gang.

50-åringen forteller nå at det gikk helt greit å være borte fra mannen under innspilling.

- Han sendte jo brev også og var veldig støttende. Jeg visste at det gikk fint. og han har hatt kreft og fjernet en svulst, men han lever jo. Han har fått et hull i halsen, og det er mye greier med spising og pusting og sånn, men det er ikke noe kritisk, det var ikke noe sånn at jeg måtte skyndte meg hjem, forklarer hun.

I tillegg forteller hun at både mannen og barna hennes var veldig støttende i hennes deltakelse.

SPOILER?: Det kan virke som om Unni Askeland vet noe vi ikke vet i første del av søndagens episode av «Farmen kjendis», men gjorde hun egentlig det? Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

- Han sa «vær så lenge du kan, dra derfra og vit at du gjorde så godt du kunne, ikke dra fordi du ville hjem og være her liksom».

Når Thorhallsdottirs hjemreise fra «Farmen» sendes på TV har hun og Borgersen vært lykkelig gift i sju måneder.

- Livet som gift er helt vidunderlig. Det går veldig bra, fantastisk bryllup og verdens beste mann - alt er kjempefint altså.