Ezra Miller:

Siktet: Stjal alkohol

Ezra Miller har ikke vært et englebarn den siste tida.

SIKTET: Ezra Miller er nok en gang havnet i trøbbel med lovens lange arm. Foto: Erik Penzich/ REX/ NTB
SIKTET: Ezra Miller er nok en gang havnet i trøbbel med lovens lange arm. Foto: Erik Penzich/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

Ezra Miller (29) har skapt overskrifter for å være på kanten med loven den siste tida.

Mandag melder People at Miller, som bruker hen-pronomen, har blitt siktet for innbrudd i en bolig mens boligeierne ikke var hjemme, etter å ha stjålet alkohol fra et hjem i Vermont, ifølge politiet i delstaten.

Må møte i retten

I en pressemelding fra Vermont-politiet fra mandag, står det at innbruddet fant sted 1. mai.

Flere medier har omtalt saken, deriblant TMZ.

ANMELDT: «Farmen-kjendis»-vinner Isak Dreyer er anmeldt av dyreorganisasjonen NOAH etter å angivelig ha bedrevet selfangst med spyd. Selv benekter han dette. Video: Instagram Vis mer

«De første funnene indikerte at flere flasker med alkohol ble tatt fra boligen mens huseierne ikke var til stede».

Etter å ha sett opptak fra overvåkningskamera og hørt forklaringer, mente politiet de hadde skjellig grunn til å sikte Miller for å ha brutt seg inn i boligen.

Miller skal møte i retten i Vermont 26. september.

Ble provosert av karaoke

I april i år ble skuespilleren arrestert for andre gang på kort tid, på Hawaii. Det meldte Variety. Miller skal da ha blitt arrestert etter en episode i en privatbolig.

Ifølge politiet i Hawaii, ble Miller rasende etter å ha blitt bedt om å forlate stedet, og kastet en stol. Stolen traff en 26 år gammel kvinne i pannen, og hun fikk et kutt på litt over en centimeter. Kvinnen ønsket ikke behandling for kuttet.

FORTVILA: To av årets Farmen kjendis-deltakerne snakker ut etter konfliktene som oppstod inne på gården. Vis mer

Også i slutten av mars ble Miller arrestert, den gang etter et opptrinn på et bar. Ifølge politiet ble Miller opprørt da gjester på baren begynte å synge karaoke.

Ifølge politiet reagerte 29-åringen ved å rope skjellsord, ta mikrofonen fra en kvinne, og skal deretter ha slått etter en mann som spilte dart. Stjerna ble siktet, og kausjonen var på nesten 5000 kroner. Skuespilleren betalte kausjonen og ble med det løslatt.

Miller har spilt i en rekke filmer, deriblant «Fantastic Beasts and Where to Find Them» og «Perks of being a Wallflower».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer