GIFTET SEG: Silya Nymoen og Espen Leite giftet seg på Oslo Tinghus fredag. Her er de på «Mary Poppins»-premiere på Folketeatret høsten 2015. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
GIFTET SEG: Silya Nymoen og Espen Leite giftet seg på Oslo Tinghus fredag. Her er de på «Mary Poppins»-premiere på Folketeatret høsten 2015. Foto: Tore Skaar/Se og HørVis mer

Silya Nymoen har giftet seg

Artisten delte selv nyheten på Instagram.

(Dagbladet): Artisten Silya Nymoen (39), også tidligere kjent under artistnavnet «Anéa», giftet seg i går med forloveden Espen Leite (44). Det avslører hun selv i et innlegg på Instagram i dag.

«Vi gifta oss i går vi » , skiver Nymoen i innlegget.

Vielsen ser ut til å ha foregått på Oslo tinghus, for på bildet hun delte stråler paret av lykke i spreke farger på trappen foran tinghuset i Oslo sentrum.

Det har ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra de nygifte.

Ledet Melodi Grand Prix

Under navnet «Anèa »sang Nymoen først som gjestesolist, men senere som fast solist i gruppa Multicyde på deres kjempehits «The Claptrap » (1998) og «Not for the Dough» (1999), samt albumene «Multicydal» (1999) og «Multiplicity» (2001). «Multicydal» var i lang tid Norges mest solgte hiphopalbum.

I 2013 sang Silya Nymoen seg også inn i TV-seernes hjerter da hun stakk av med seieren i underholdningsprogrammet «Stjernekamp» på NRK.

Siden den gang har Oslo-jenta blitt en av Norges mest ettertraktede artister, og har flere år ledet Melodi Grand Prix sammen med Kåre Magnus Bergh (38).

Saken fortsetter nedenfor.

LEDET GRAND PRIX:Her ledet Silya den norske Grand Prix-finalen sammen med Kåre Magnus Bergh for andre år på rad. Her med en av deltakerne i 2016, Agnete Johnsen (23). Foto: Tore Skaar/Se og Hør
LEDET GRAND PRIX:Her ledet Silya den norske Grand Prix-finalen sammen med Kåre Magnus Bergh for andre år på rad. Her med en av deltakerne i 2016, Agnete Johnsen (23). Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer

– Dette er bare en sidejobb. Jeg trives med å ta på meg mange hatter. Grand Prix er én av dem, har Nymoen tidligere fortalt Se og Hør.

Silya Nymoen er også aktuell i årets utgave av TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

Møtte mannen i sitt liv

Høsten for to år siden fridde nemlig Espen. Paret bar hver sin antikke ring som symbol på at de snart skal bli mann og kone.

– Jeg har truffet mannen i mitt liv, fortalte Nymoen til Se og Hør den gang.

Etter en tung skilsmisse i 2011, slet hun nemlig med å finne drømmemannen.

- Jeg faller for feil folk. Hvor er han ene kule kapteinen som matcher meg? Jeg har ikke møtt ham. Jeg har møtt småbiter av ham, men jeg orker ikke å være i et forhold der jeg må lære opp noen, sa hun til VG sommeren for tre år siden.